Kaupunki hakee koronasetelin palveluntuottajia vuodelle 2022

Jos yrityksesi tuottaa hyvinvointi- (esim kampaamo, kosmetologi, hieronta), ravintola-, kahvila- tai koulutuspalveluja voit hakeutua mukaan palveluntuottajaksi.

Vuoden 2021 tapaan Valkeakosken kaupunki jakaa yli 1.000 työntekijälleen korona-ajan etuna 70 euron arvoisen palvelusetelin vuonna 2022. Setelillä voi ostaa hyvinvointi-, ateria- ja koulutuspalveluja ennakkoon sovituilta palveluntuottajilta vuoden 2022 aikana.

Voit hakea mukaan palveluntuottajaksi, kun

  • yrityksesi tuottaa setelillä ostettavia palveluja
    • näitä ovat esim. parturi- ja kampaamopalvelut, kosmetologi- tai jalkahoitopalvelut, hieronta yms palvelut, ravintola- ja kahvilapalvelut sekä koulutuspalvelut
  • yksilöit erikseen ne palvelut, joihin seteliä voi käyttää
    • esimerkiksi ”miesten / naisten hiustenleikkaus”, ”pizza-ateria”, ”pianonsoiton opetus”, “niska-hartiahieronta”, “leivoskahvit”, “näyttelyn sisäänpääsy”, “joogatunti”, “meikkauskurssi” – voit ilmoittaa niin monta palvelua kuin haluat
  • yrityksesi täyttää tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet

Setelien käyttöaikataulu

Koronasetelien jako kaupungin työntekijöille alkaa helmikuussa 2022. Kaupungin työntekijä saa yhden 70 €:n arvoisen setelin, joka on käytettävä vuoden 2022 aikana. Koko seteli käytetään aina yhden palveluntuottajan palveluun, mutta sen voi käyttää useammassa osassa.

Hyväksytty palveluntuottaja laskuttaa kaupunkia

Koronaseteli käy niihin palveluihin, jotka yritys ilmoittaa hakemuslomakkeessa ja jotka kaupunki hyväksyy. Yritys, joka on hyväksytty koronasetelin palveluntuottajaksi, laskuttaa kertyneet setelit Valkeakosken kaupungilta normaalin kaupungin laskutuskäytännön mukaan, laskutuslisiä ei hyväksytä.

Jätä hakemus viimeistään 3.12.2021!

Yritys voi hakeutua palveluntuottajaksi tästä linkistä aukeavalla lomakkeella.

Pyydämme palveluntuottajilta todistukset tilaajavastuun mukaisista velvoitteista tammikuussa 2022.

Lisätietoja asiasta joko sähköpostitse yrityspalvelut@valkeakoski.fi tai p. 040 335 6095 /Sara Tuomola.