Jouluiset tapahtumat Valkeakoskella

Koristellut piparit ja havuja.

Tutustu joulun ajan ohjelmaan ja tule mukaan nauttimaan tapahtumatarjonnasta.

Joulun alla Valkeakoskella on lukuisia lämminhenkisiä ja tunnelmallisia joulutapahtumia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Marraskuun lopussa Koskikarassa avataan yhdessä joulukausi ja toivotetaan tervetulleiksi joulun päätähdet joulupukki ja -muori.

Jouluiset torit ja markkinat

Joulumyyjäisiä ja -markkinoita järjestetään useampia ja mm. Voipaalan taidekeskuksen Taide & taito- joulumarkkinat järjestetään kolmen vuoden tauon jälkeen. Myyjäisissä ja markkinoilla on tarjolla lukuisia vaihtoehtoja lahjapapereihin käärittäviksi lahjoiksi ja joulupöydän kattauksiin.

Tunnelmaa joulumusiikilla ja itsenäisyyteen liittyvät juhlallisuudet

Uuden vapaa-aikakeskuksen monitoimisalissa joulumusiikki kajahtaa useampana iltana, kun kuorot ja orkesterit virittävät soittimet ja lauluäänet jouluisiin taajuuksiin. Myös kappelikirkossa ja liikuntahallilla tunnelmoidaan joulusävelin mm. joulujazzilla ja a cappella- laululla. Mielenkiintoinen konsertti on myös joulukuun alussa järjestettävä Nuori soittaa! – konsertti, joka on valtakunnallinen tapahtuma. Konsertti alkaa klo 18 ja samaan aikaan soitetaan Finlandia-hymni ympäri Suomen tapahtumassa mukana olevissa oppilaitoksissa.

Myös Suomen 105-vuotista itsenäisyyttä juhlitaan perinteitä vaalien su 4.12. liikuntahallissa. Itsenäisyyspäivänä seppeltenlaskut järjestetään hautausmailla.

Antti Railio joulukonsertoi 8.12. Sääksmäen kirkossa.

Viihdettä

Pikkujoulukausi starttaa marraskuun lopussa ja Hotelli Waltikan lavan valtaa Vesala, joka vetää yhden viimeisimmistä keikoistansa Valkeakoskella. Hotelli Waltikassa bailataan myös pikkujouluissa ja 5.12. tanssilattian energisoi Erika Vikman.

Katso tarkemmat tiedot joulun ajan tapahtumista tapahtumakalenterista!