Harrastava Valkeakoski –kerhot jatkuvat tammikuussa

Koululaisten kerhotoiminta jatkuu viikolta kaksi alkaen. Kevätlukukauden 2023 aikana on alkamassa myös uusia harrastuksia. Uusista alkavista harrastuksista ja kerhoista ilmoitamme myös Wilma-viesteillä.

Harrastava Valkeakoski tarjoaa lapsille ja nuorille maksuttomia, matalan kynnyksen harrastuksia heidän toiveisiinsa pohjautuen. Kerhotoimintaa järjestetään koulupäivän yhteydessä kouluilla ja tarpeen mukaan myös muissa harrastustiloissa.

Toimintaan tavoitellaan mukaan erityisesti niitä lapsia ja nuoria, joilla ei vielä ole aiempaa harrastusta. Harrastava Valkeakoski -kerhot ovat osin opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa ja avustukset myöntää vuosittain Aluehallintovirasto.

Harrastuksia toiveiden mukaan

Harrastus- ja kerhotarjonta suunnitellaan toiveiden mukaiseksi. Valkeakoski osallistui marraskuussa opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnalliseen koululaiskyselyyn. Kyselyssä koululaiset saivat nimetä mieleisiä kokeiluharrastuksia 81 harrastuksen valikoimasta. Valkeakoskella kyselyyn vastasi 737 oppilasta. Vastausten mukaan toivotumpia harrastuksia olivat mm. parkour, keilailu, kokkikerhot ja elokuva.

Harrastus- ja kerhotarjonta löytyy Hellewistä

Valkeakosken kerhotarjonta ja ilmoittautumistiedot löydät Harrastus-Hellewistä: ilmoittaudu kerhoihin. Sivuilta löydät myös kerhokohtaiset lisätiedot.

Lisätietoja

Lisätietoja kerhotoiminnasta saat kerhokoordinaattoreiltamme

  • Eija Päiväniemi (pohjoisen koulut) 0403356277, eija.paivaniemi@edu.valkeakoski.fi
  • Anne Ahonen (etelän koulut) 0403356311, anne.ahonen@edu.valkeakoski.fi

Harrastamisen Suomen mallin valtakunnalliset sivut