Facebook pixel

Hae palveluntuottajaksi kaupungin työntekijöille jaettavaan etuseteliin

Jos yrityksesi tuottaa hyvinvointi- (esim kampaamo, kosmetologi, hieronta), ravintola-, kahvila- tai koulutuspalveluja voit hakeutua mukaan palveluntuottajaksi.

Kaupunki hakee palveluntuottajia koronasteliin

Valkeakosken kaupunki jakaa yli 1.000 työntekijälleen korona-ajan etuna 70 euron arvoisen palvelusetelin. Setelillä voi ostaa hyvinvointi-, ateria- ja koulutuspalveluja ennakkoon sovituilta palveluntuottajilta vuoden 2021 aikana.

Voit hakea mukaan palveluntuottajaksi, kun

  • yrityksesi tuottaa setelillä ostettavia palveluja
    • näitä ovat esim. parturi- ja kampaamopalvelut, kosmetologi- tai jalkahoitopalvelut, hieronta yms palvelut, ravintola- ja kahvilapalvelut sekä koulutuspalvelut
  • yksilöit erikseen ne palvelut, joihin seteliä voi käyttää
    • esimerkiksi ”miesten / naisten hiustenleikkaus”, ”pizza-ateria”, ”pianonsoiton opetus”, “niska-hartiahieronta”, “leivoskahvit”, “näyttelyn sisäänpääsy”, “joogatunti” – voit ilmoittaa niin monta palvelua kuin haluat
  • yrityksesi täyttää tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet

Setelien käyttöaikataulu

Koronasetelien jako kaupungin työntekijöille alkaa elokuun puolivälissä. Kaupungin työntekijä saa yhden 70 €:n arvoisen setelin, joka on käytettävä vuoden 2021 aikana. Koko seteli käytetään aina yhden palveluntuottajan palveluun, mutta sen voi käyttää useammassa osassa.

Hyväksytty palveluntuottaja laskuttaa kaupunkia

Koronaseteli käy niihin palveluihin, jotka yritys ilmoittaa hakemuslomakkeessa ja jotka kaupunki hyväksyy. Yritys, joka on hyväksytty koronasetelin palveluntuottajaksi, laskuttaa kertyneet setelit Valkeakosken kaupungilta normaalin kaupungin laskutuskäytännön mukaan, laskutuslisiä ei hyväksytä.

Jätä hakemus heti, viimeistään 18.6.2021!

Yritys voi hakeutua palveluntuottajaksi tästä linkistä aukeavalla lomakkeella.

Varaudu liittämään hakulomakkeeseen:

  • Todistus verojen maksamisesta. Voit tilata todistuksen sähköisesti OmaVerosta.
  • YEL-todistus / todistus eläkemaksujen suorittamisesta. Voit tilata todistuksen vakuutusyhtiöltäsi (usein mahdollista tilata sähköisesti). Huom! YEL-vakuutus on edellytys palveluntuottajaksi hyväksynnälle.

Vaihtoehtoisesti tiedot voi toimittaa Luotettava Kumppani -raportilla.

Lisätietoja asiasta joko sähköpostitse yrityspalvelut@valkeakoski.fi tai p. 040 335 6095 (Sara Tuomola).