Geokätköilemään Valkeakoskelle

Lapset geokätköilemässä kallion edustalla.

Löydä kätköjä mielenkiintoisista paikoista ja tutustu samalla Valkeakoskeen hauskalla tavalla.

Geokätköily on mukaansatempaava ja seikkailullinen koko perheen ulkoiluharrastus, jossa etsitään harrastajien mielenkiintoisiin paikkoihin piilottamia geokätköjä omaan tahtiin. Monesti kätköt sijaitsevat jonkin luonto- tai kulttuurinähtävyyden lähistöllä ja geokätköilemässä voitkin samalla helposti tutustua Valkeakosken kaupunkiin. Matkalla kätköpaikalle voit esimerkiksi vierailla jossakin kulttuurikohteessa, tutustua luontoon tai puistoon ja tehdä eväsretken vaikkapa näköala- tai nuotiopaikalle.

Harrastuksessa yhdistyy ulkoilu, etsiminen, löytämisen ilo sekä parhaimmillaan bonuksena hieno geokätköön liittyvä juju, joka voi olla esimerkiksi hieno näköala, kaunis paikka, historiallinen opetus tai kekseliäs piilo. Geokätköilyä harrastetaan ympäri maailmaa ja se sopii kaikenikäisille. Eritasoisia kätköjä on tehty jo todella paljon ja etsittävää riittää runsaasti kaikkialla Suomessa ja ulkomailla. Valkeakoskella kätköjä on tällä hetkellä yhteensä lähes kaksisataa. Kätköjä on piilotettu Valkeakoskella esimerkiksi Kauppilanmäen museoalueelle, Korkeakankaalle, Putaansillan lähelle, Sääksmäen kirkolle, Sääksmäen sillan lähelle, Vallonjärvelle, Valmarinniemeen ja Visavuoreen.

Tutustu tarkemmin Valkeakosken kätköihin.

Harrastuksen aloittaminen on helppoa. Tutustu ohjeisiin alla olevien linkkien kautta, lataa puhelimeesi sovellus ja rekisteröidy käyttäjäksi maksutta.

Lue lisää geokätköilystä ja rekisteröidy käyttäjäksi www.geocaching.com.

Suomalainen käyttäjä voi rekisteröityä myös sivustolle www.geocache.fi ja tutustua lisää ohjeisiin.