Facebook pixel

Ehdota Valkeakosken vapaaehtoinen 2021

Valkeakoskella valitaan nyt kolmatta kertaa Valkeakosken vapaaehtoinen.

Vaikka moni vapaaehtoistoiminta on tauolla, viime vuosina on myös kehitetty uusia ja luovia tapoja osallistua. Tänäkin vuonna on siis tärkeää etsiä Valkeakosken vapaaehtoista. Valinnan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä Valkeakoskella ja tehdä vapaaehtoistoimintaa tunnetuksi. Samalla innostamme uusia toimijoita mukaan.

Valkeakosken vapaaehtoinen voi olla vapaaehtoistoimija, yleishyödyllinen yhdistys, vapaamuotoinen yhteisö tai vapaaehtoistyön teko. Valkeakosken vapaaehtoiseksi ei voi kuitenkaan valita henkilöä tai yhteisöä, joka saa hyväntekeväisyystyöstään myös rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä).

Palkittavia vapaaehtoisia voit ehdottaa 4.9. – 5.11.2021 välisenä aikana Valkeakosken kaupungin ja Sääksmäen seurakunnan verkkosivujen lomakkeen kautta, kirjaston asiakaspalvelupisteessä, seurakuntatalon aulassa ja Lähitorilla. Ehdokkaiden joukosta vapaaehtoistoiminnan Valikkoryhmä valitsee 3-5 ehdokasta ja ehdokkaiden yleisöäänestys toteutetaan viikoilla 46-47. Voittaja julkaistaan 2.12.

Ehdotukseni Valkeakosken vapaaehtoiseksi