Ajankohtaista tietoa ja apua koronaviruksen tuomiin haasteisiin yritystoiminnassa

Koronaviruksen vuoksi aika on poikkeuksellinen ja synnyttää varmasti kysymyksiä ja huolia yrityksissä.

Keräsimme yritysten avuksi joitakin linkkejä, joiden kautta voi saada lisätietoa ja tarvittavia kontakteja eri tilanteisiin.

Seuraa oman kuntasi viestintää

Valtakunnallisen ohjeistuksen lisäksi kunnilla on omia ohjeita ja linjauksia koronaviruksen kohtaamisen ja torjumisen suhteen.

Lue lisää Valkeakosken kaupungin ohjeistuksesta »

Verohallinto tukee yrityksiä

Koronatilanne voi aiheuttaa yrittäjille, yrityksille ja kirjanpitäjille vaikeuksia hoitaa veroasioita. Veroilmoitukselle voi hakea lisäaikaa ja ilmoituksen myöhästymismaksu voidaan jättää perimättä perustellusta erityisestä syystä.

Lue lisää Verohallinnon uutisesta »

Finnvera auttaa koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa

Finnvera suhtautuu joustavasti kaikkiin koronaviruksen aiheuttamiin rahoituksen järjestelytarpeisiin. Sillä on valmius kasvattaa pk-yritysrahoitusta merkittävästi ja auttaa yritykset yli kriisistä.

Lue lisää Finnveran sivuilta »

Kaikki koronasta yrittäjälle

Suomen Yrittäjät on koonnut kattavan paketin yrittäjän avuksi. Muun muassa ajankohtaista tietoa yrittäjille, ohjeita työnantajille ja mitä tehdä, kun korona vaikeuttaa yrityksen taloutta.

Lue lisää Suomen Yrittäjien sivuilta »

Viranomaistietoa koronaviruksesta

Valtioneuvosto on koonnut sivuilleen eri viranomaislähteitä, joista saa ajankohtaista tietoa koronaviruksesta. Sivuilta löytyy esimerkiksi eri ministeriöiden tietopaketteja.

Lue lisää Valtioneuvoston sivuilta »