Facebook pixel

Teatteri-illat kesällä 2021

To 5.8.2021 klo 18:00
Agatha Christie syytettynä murhasta ja Seireenit sukkahousuissa näytelmien näyttelijöitä.

Kauppilanmäellä nähdään saman illan aikana kaksi pienoisnäytelmää: Agatha Christie syytettynä murhasta ja satyyrinäytelmä Seireenit sukkahousuissa.

Agatha Christie syytettynä murhasta

Komediallinen rikosnäytelmä, jonka pääosassa on kirjailija itse. Myrsky katkaisee ainoan kulkureitin ja Christie jää romaaniensa henkilöiden kanssa vangiksi kartanoon. Paikalla on myös Christien luoman rikoskirjailija Ariadne Oliverin suomalainen hahmo Sven Hjerson, jonka nimeä kukaan ei osaa lausua, edes hän itse. Murhan sattuessa kaikki ovat epäiltyjä. Pystytkö ratkaisemaan murhamysteerin ennen näytelmän loppua? Esitys sisältää 101 Agatha Christien käyttämää kliseetä ja yksityiskohtaa, jotka on koottu yhteisöllisesti facebookin dekkareiden ystävät -ryhmässä.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Marko Itkonen.
Rooleissa: Ulla Huoviala-Kääpä, Mira Flinkman, Lauri Heinonen, Katja Sillanpää, Pauliina Syrjälä, Janne Kulosaari.

Satyyrinäytelmä Seireenit sukkahousuissa

Tiettävästi ensimmäinen suomeksi kirjoitettu satyyrinäytelmä. Teatteritietäjille, historianörteille ja kreikkalaisen mytologian harrastajille onkin erityistä herkkua tarjolla tyylilajeineen, viittauksineen ja satyyrien ajanmukaiseen metriikkaan perustuvin puherytmein. Muille kyseessä on uusi, iloinen ja hauska kesäteatterikappale. Itse juonesta ei mitään paljasteta, mutta tämä voidaan kertoa. Sattumuksia, juonittelua ja lupsakkaa sanailua on luvassa nykypäivään perustuvassa tarinassa.

Papyrukselle kirjannut: Marko Itkonen.
Areenalla: Mira Flinkman, Lauri Heinonen, Ulla Huoviala-Kääpä, Janne Kulosaari, Katja Sillanpää, Pauliina Syrjälä, Pia Vaittinen.

Esitysten kesto yhteensä noin 2 h väliajan kanssa.

Koronan vuoksi lippuja tai väliaikatarjoilua ei myydä ovelta ollenkaan, niitä myydään vain lippukaupan kautta. Lippu toimitetaan sähköpostin liitteenä. Tarkistathan myös roskapostin. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä info@teatteriillat.com.
Lipun saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle, ethän tule teatteriin sairaana.

Tapahtuman tiedot

Aika
To 5.8.2021 klo 18:00
Muut näytökset:
la 7.8. klo 17

Muutokset esitysajoissa mahdollisia.
Paikka

Kauppilanmäen museo

Rinnekatu 5, 37600 Valkeakoski

Näytä reitti
Järjestäjä
  • Teatteri-illat
Hinta
  • Liput 20 €
  • Ryhmäalennus: vähintään 10 hlöä, liput 18 € / hlö (alennus 2 €). Ota yhteyttä: info@teatteriillat.com.
Osta lippuja

Järjestätkö tapahtuman, jonka haluaisit tapahtumakalenteriin?

Ilmoita tapahtuma