Facebook pixel

Teatteri-illat kesällä 2020

To 23.7.2020 klo 18:00
Näytelmien Poissaoloja ja Ihan kiva viha mainos.

Kesäteatteri toteutuu Kauppilanmäellä!
Perinteiseen tapaan nähdään kaksi pienoisnäytelmää saman illan aikana. Esitykset ovat siirtyneet sisältä ulkotiloihin ja turvaväliasioista pidetään huolta.

Ensimmäisenä näytelmänä nähdään monologiesitys Poissaoloja, jossa lavalla on itseoikeutetusti valkeakoskelainen näyttelijä Pia Vaittinen.

Puhenäytelmässä on lauluntapaisia kohtia, jotka on säveltänyt Tomi Pöntinen ja muusikkona näytöksissä toimii Juha Koskinen. Käsikirjoitus ja ohjaus on perinteisesti Marko Itkosen käsialaa.

Näytelmässä yksinhuoltajaäiti Sari-Anne yrittää saada 15-vuotiasta poikaansa pelikoneen ääreltä vaikka ulos. Tietenkin uhkakuvana on yksin jääminen, kun poika muuttaa pois kotoa ja elämän rakkautta Sari-Anne ei ole löytänyt, tai ehkä on. Mutta ei sen enempää juonipaljastuksia.

Ihan kiva viha – kohtauksia arjessa -esitys koostuu erilaisista arkisista tilanteista, joissa tunteet määrittelevät ihmisten toimintaa.

Esityksen immersiivisyyttä yritetään tehostaa erilaisilla menetelmillä, joissa yleisön reaktioilla on merkitystä esityksen sisältöön. Nämä keinot saattavat muistuttaa etäisesti stand up komiikkaa, improvisaatiota tai kohtaavaa vuorovaikutusta.

Näyttämölle yleisö ei kuitenkaan joudu/pääse. Kauppilanmäen pihapiirin laajuus ja monipuolisuus antavat mahdollisuuden rikkoa esitystykselle perinteistä dialogia. Näytelmä on koottu erilaisista arjen keskeltä löytyvistä teksteistä, joita yhdistää elämänmakuisuus.

Näyttämöllä taituroi aikaisemmilta vuosilta tuttujen Mira Flinkman, Ulla Huoviala-Kääpä ja Janne Kulosaari -joukkueen lisäksi esityksen dramaturgi ja ohjaaja Marko Itkonen.

Esitysten kesto yhteensä noin 2 h väliajan kanssa.

Koronarajoitusten vuoksi lippuja ei myydä ovelta ollenkaan, niitä myydään vain lippukaupan kautta.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä info@teatteriillat.com.

Lippuun sisältyy väliaikatarjoilu.
Lipun saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle, ethän tule teatteriin sairaana.

Tapahtuman tiedot

Aika
To 23.7.2020 klo 18:00
Paikka

Kauppilanmäen museoalueen tunnelmallinen pihapiiri

Rinnekatu 5, 37600 Valkeakoski

Näytä reitti
Järjestäjä
  • Teatteri-illat
Hinta
  • 19 €
  • Ryhmäalennus: vähintään 10 henkilöä, liput 17 € / hlö (alennus 2 €). Varaus: info@teatteriillat.com.
Osta lippuja

Järjestätkö tapahtuman, jonka haluaisit tapahtumakalenteriin?

Ilmoita tapahtuma