Let's Stand-Up for HAKA Juniors

La 4.4.2020 klo 18:00
Stand up for haka juniors tapahtuman mainos.

Hämeen Ammattikorkeakoulun järjestää hyväntekeväisyystapahtuman, josta ei naurua tule puuttumaan. Tästä spektaakkelista et halua jäädä paitsi! Tapahtuman tarkoituksena on tuoda ihmiset yhteen nauramaan, viihtymään ja ennen kaikkea tekemään hyvää!

Tapahtumassa kerätään varoja FC HAKA juniorit ry:lle. Tuotot ohjataan suoraan FC HAKA Juniorit ry:lle. Panostetaan yhdessä Suomalaisen jalkapallon tulevaisuuden talentteihin ja hoidetaan Suomi jalkapallon arvokisoihin myös tulevaisuudessa!

Arimo Mustonen on kokenut viihdyttäjä. Arimo on ollut mukana yli tuhannessa stand-up tilaisuudessa. Tämän herrasmiehen ollessa paikalla ei hymy pääse vahingossakaan hyytymään keneltäkään!

Koomikko-muusikko Ville Saarenketo yhdistää komiikkaa ja taitavaa musisointia. Villen omintakeinen esitys yhdistää bassotaituruutta omaan komiikkaansa. Tämä show ei tule jättämään ketään kylmäksi!

Tommi Hemmilä, lähtöisin Keltakankaalta, osoitti monipuolista verbaalista lahjakkuutta jo yläasteella. Tämä Keltakankaan vuoden huvittaja tittelin voittaja taluttaa yleisönsä häpeilemättä myös hyvinkin arkisten asioiden ympärille, tarkastellen niitä kriittisesti ja kulttuurillisesti eri perspektiiveistä.

Tapahtuman tiedot

Aika
La 4.4.2020 klo 18:00
Paikka

Hotelli Waltikka

Hakalantie 6, Valkeakoski

Näytä reitti
Hinta
  • Peruslippu 27 € (sisältää shown ja narikkamaksun)
  • Exclusive lippu 52 € (sisältää shown, narikkamaksun ja buffet-illallisen
Osta lippuja
Tapahtuman sivut

Järjestätkö tapahtuman, jonka haluaisit tapahtumakalenteriin?

Ilmoita tapahtuma