Facebook pixel

Peruttu: Kyösti Mäkimattila, Joulun valoa -konsertti

Pe 11.12.2020 klo 19:00 – 20:15
Laulaja ja runoilija Kyösti Mäkimattila.

Laulaja ja runoilija Kyösti Mäkimattila nähdään tunnelmallisessa "Joulun valoa" -kirkkokonsertissa.

Kiertueen nimikkolaulun lisäksi konsertissa kuullaan mm. “Tuikkikaa, oi joulun tähtöset”, “Varpunen jouluaamuna”, “Kolmen kuninkaan marssi” ja “Santa Lucia” sekä “Joulumuistoni” -albumin lauluja ja Anna laulu lahjaksi -produktion synnyttämä “Rakkain lahjoistani”. Sellisti Iida-Vilhelmiina Sinivalon ja pianisti Juha Maunun kanssa konsertteihin rakentuu lämminhenkinen ja jouluinen tunnelma.

Vallitsevista poikkeusoloista johtuen kirkkojen kapasiteetit ovat rajatut. Paikalle on turvallista saapua, sillä paikalla noudatetaan turvavälejä ja tarjolla on käsidesiä. Maskia suositellaan käytettävän liikuttaessa kirkossa.

Konsertista voi nauttia myös kotisohvalla 15.12. alkaen, sillä tarjolle tulee tuolloin striimi, joka on katsottavissa viikon ajan.

Intiimissä “Joulun valoa” -konserttihetkessä muistutetaan sanoin ja sävelin joulun ajattomasta sanomasta ja myös siitä kiistattomasta tosiseikasta, että elämän matkalla, niin jouluna kuin muulloinkin, yksi kauneimmista valoista on toisen ihmisen rakkaus.

Tervetuloa elämykselliseen konserttiin hiljentymään joulun odotukseen ja tunnelmaan!

Tapahtuman tiedot

Aika
Pe 11.12.2020 klo 19:00 – 20:15
Paikka

Sääksmäen kirkko

Kirkkovainiontie 10, 37700 Valkeakoski

Näytä reitti
Hinta
  • Liput: ennakkoon 29,90 € / ovelta 32 €
Osta lippuja

Järjestätkö tapahtuman, jonka haluaisit tapahtumakalenteriin?

Ilmoita tapahtuma