Facebook pixel

Kirjaston e-aineistot - kirjasto aina mukanasi!

To 6.5.2021 klo 14:00 – 15:00
Kuviteltuna kolme kirjahyllyä.

Tule mukaan kuulemaan kirjaston e-aineistoista! Ilmoittaudu esittelyyn kirjaston sähköpostiin kirjasto@valkeakoski.fi, niin saat osallistumislinkin.

E-kirjat

PIKI-kirjastojen e-kirjakokoelma sisältää tuhansia suomenkielisiä e-kirjoja ja äänikirjoja. Kokoelmissa on tieto- ja kaunokirjallisuutta aikuisille, lapsille ja nuorille. Valikoimissa on myös englanninkielistä aineistoa. Tule tutustumaan palvelun käyttöön: esimerkiksi Ellibsin kirjoja voit käyttää joko selaimessa tai kätevällä mobiilisovelluksella!

E-lehdet

PressReader – ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä etäkäytössä: PIKI-kirjastot ovat lisänneet e-aineistojen tarjontaa kirjastojen sulun vuoksi ja hankkineet asiakkailleen etäkäyttömahdollisuuden PressReader-lehtipalveluun. Palvelun etäkäyttö on voimassa toistaiseksi. Palvelu sisältää pääosin ulkomaisia aikakaus- ja sanomalehtiä. Valikoima on kattava: englanninkielisessä palvelussa on yli 7 800 lehteä 79 eri kielellä. Näköislehtiä voit lukea joko suoraan selaimessa tai erillisellä mobiilisovelluksella.

Musiikkia ja elokuvia

Naxos-musiikkipalvelut sisältävät erilaista etäkäytettävää musiikkia (Naxos Music Library, Naxos Music Library Jazz, Naxos Music Library World). Myös soittamista voit itse opetella verkko-opetuskurssien avulla (Rockway). Lisäksi kirjasto tarjoaa maksuttoman Kirjastokino-palvelun, jonka kautta voit katsoa elokuvia kotisohvalta käsin.

Tapahtuman tiedot

Aika
To 6.5.2021 klo 14:00 – 15:00
Paikka

Valkeakosken kaupunginkirjasto

Hakalantie 1, Valkeakoski

Näytä reitti
Järjestäjä
  • Valkeakosken kaupunginkirjasto

Järjestätkö tapahtuman, jonka haluaisit tapahtumakalenteriin?

Ilmoita tapahtuma