Facebook pixel

Keskustelutilaisuus nuorten läheisille: Nuorten toivon tukeminen arjessa

To 25.3.2021 klo 17:30 – 18:30
Kädet ylhäällä sydämen kera.

Nuorten kokemusten mukaan toivo kannustaa ja kannattelee eteenpäin elämässä. Se antaa nuorille voimaa odottaa asioiden toteutumista ja muistuttaa omien tavoitteiden merkityksestä.

Nuorten toivo on tärkeä voima, jota voidaan vahvistaa. Muutosten ja epävarmuuden keskellä tarvitaan toivoa, joka vahvistaa kykyämme toipua vaikeuksista ja lisää kokemustamme omasta pystyvyydestämme.

Toivon ylläpitämisen ja vahvistamisen kannalta on tärkeää, että nuoret luottavat toivon olemassaoloon. Nuorten vanhemmat ja läheiset ihmiset voivat ylläpitää ja edistää nuorten toivoa. Nuorten kokemusten mukaan elämän perusedellytysten turvaaminen, aito välittäminen sekä toivon ottaminen puheeksi edistävät toivoa.

Tilaisuuden alustaa Pirkanmaan mielenterveys ry:n kriisityöntekijä, psykiatrinen sairaanhoitaja, TtM Kati Eisto ja juontajana toimivat Mieli matkalla -hankkeen työntekijät Susanna Raivio ja Kati Syrjäaho. Tilaisuudessa on varattu aikaa myös keskustelulle. Kysymyksiä voi lähettää nimettömästi etukäteen 23.3.mennessä.  

Mukana myös Valkeakosken kaupungin perhekeskuspalvelujen edustus.

Tilaisuuden alustusosio tallennetaan ja se on myöhemmin katsottavissa kaupungin kotisivuilla olevan linkin kautta. Keskusteluosiota ei tallenneta.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Pirkanmaan mielenterveys ry ja Valkeakosken kaupunki.

Tapahtuman tiedot

Aika
To 25.3.2021 klo 17:30 – 18:30
Paikka

Keskustelutilaisuus etänä (Teams)

Järjestäjät
  • Valkeakosken kaupunki
  • Pirkanmaan mielenterveys ry

Järjestätkö tapahtuman, jonka haluaisit tapahtumakalenteriin?

Ilmoita tapahtuma