Facebook pixel

Avosairaanhoidon maksut

Ajanvarauksen peruminen täytyy tehdä viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Ilman hyväksyttävää syytä peruuttamatta jätetystä ajasta, myös maksuttomista käynneistä, veloitetaan 50,80 euroa. 

Käynti lääkärin vastaanotolla 20,60 euroa ja sairaanhoitajan vastaanotolla 11,40 euroa. Käyntimaksu maksetaan kolmelta ensimmäiseltä käynniltä kalenterivuodessa. 1.7.2021 alkaen sairaanhoitajan vastaanottokäynneistä ei enää peritä asiakasmaksua.

Ravitsemusterapeutin ja  toimintaterapeutin vastaanottokäynti on 11,40 euroa.

Ajanvarauksen peruminen täytyy tehdä viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Ilman hyväksyttävää syytä käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä ajasta, myös maksuttomista käynneistä ja palveluista, veloitetaan 15 vuotta täyttäneeltä 50,80 euroa.

Avosairaanhoidon lääkärin- tai sairaanhoitajan vastaanotto käyntimaksua ei terveysasemalla peritä alle 18-vuotiailta eikä valtuuston aikaisemman linjauksen perusteella sotaveteraaneilta eikä vuonna 1927 ja sitä aikaisemmin syntyneiltä.

Terveyskeskuksen lähetteellä tehtävien kalliiden tutkimusten omavastuumaksu (=sairaalan poliklinikkamaksu) on 41,20 euroa

 

Viimeksi muokannut: Hellsten Kirsi