Facebook pixel

Muistipoliklinikka

Muistipoliklinikalle voit ottaa yhteyttä silloin, kun omat tai läheisen muistiongelmat askarruttavat ja aiheuttavat huolta.

Muistioireet saattavat liittyä johonkin dementoivaan sairauteen. Tällaiset sairaudet ilmenevät vaikeutena muistaa aiemmin opittua, oppia uusia asioita tai selviytyä enää arjen askareista. Sairauteen liittyy usein myös persoonallisuuden ja käyttäytymisen muutoksia.

Muistipoliklinikan tehtävänä on löytää ja tunnistaa muistisairaudet mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, aloittaa mahdollinen lääkehoito sekä tukea potilaita ja omaisia neuvonnan ja ohjauksen avulla sairauden eri vaiheissa. Tehtävänä on myös lisätä tietoa muistisairauksista.

Muistitutkimuksiin tullaan lääkärin lähetteellä.

Yleiseen ohjaukseen ja neuvontaan et tarvitse lähetettä, mutta ota ensin yhteys muistihoitajaan joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Muistipoliklinikan vastaanotto on hoiva-ja kuntoutusyksikön yhteydessä osoitteessa Kirkkotie 8.

Asiakasmaksut

Muistipoliklinikan erikoislääkärin vastaanottokäynti 41,20 euroa.
Muistihoitajan vastaanottokäynti 11,40 euroa.
Muistipoliklinikan neuvontapalvelut ovat maksuttomia.

Ajanvarauksen peruminen täytyy tehdä viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Ilman hyväksyttävää syytä peruuttamatta jätetystä ajasta, myös maksuttomista käynneistä, veloitetaan 50,80 euroa.

Viimeksi muokannut: Hellsten Kirsi