Omahoito

Omahoito on omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimista. Siihen liittyvät terveellinen ruokavalio, riittävä liikunta, tupakoimattomuus ja mielen hyvinvointi. Omahoito on myös sairauksien ennaltaehkäisyä ja hoitoa.

Valkeakosken kaupunki tarjoaa kuntalaisille eOmahoitopalvelun yhdessä Duodecimin kanssa.

Näiltä Omahoidon sivuilta löydät tietoa, joka auttaa sinua arvioimaan terveyttäsi ja sairausriskejäsi sekä pitämään huolta terveydestäsi. Saat myös tukea elämäntapojesi muutoksissa.

Duodecimin eOmahoitopalvelu tarjoaa myös hyödyllistä sairaus- ja riskitekijäkohtaista tietoa kotona tapahtuvan hoidon avuksi. Palvelusta löytyvät sairautesi tai riskitekijäsi hoidon tärkeimmät sisällöt koottuina tiiviiksi kokonaisuuksiksi. Voit lukea yksityiskohtaisempaa tietoa sekä saada käytännön neuvoja mm. astman, diabeteksen, eteisvärinän, nivelrikon, reuman, sepelvaltimotaudin, sydämen vajaatoiminnan ja verenpaineen omahoitoosi.

Siirry Duodecimin eOmahoito-palveluun

Testaa itsesi

Sähköinen terveystarkastus ja -valmennus -sivulla voit arvioida omia elintapojasi liittyen ravitsemukseen, liikuntaan, päihteidenkäyttöön ja laskea sairastumisriskiäsi.

Siirry Duodecimin sähköiseen terveystarkastus ja -valmennus -palveluun

Viimeksi muokannut: Ruuttunen Tuija