Valkeakoski 100 vuotta -logot

Valkeakosken 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi on suunniteltu oma juhlalogo. Logo on tarkoitettu kaikkien valkeakoskelaisten toimijoiden vapaaseen käyttöön.

Kuvagalleria Valkeakoski 100 vuotta -logoista

Pikkukuvaa klikkaamalla näet logon isompana. Valkoinen logo/teksti ei erotu valkoiselta pohjalta.

Ohjeet logojen käyttöön

Juhlavuoden logo on tarkoitettu kaikkien valkeakoskelaisten toimijoiden, kuten yritysten, yhdistysten ja tapahtumien vapaaseen käyttöön.  Logoa ei ole tarkoitettu vain kaupunkiorganisaation käyttöön, vaan se on koko kaupungin juhlavuoden yhteinen tunnus. Kaikkia valkeakoskelaisia kannustetaankin käyttämään sitä omassa toiminnassaan. Logon laajalla käytöllä tavoitellaan kaupungin juhlavuodelle mahdollisimman suurta ja yhdenmukaista näkyvyyttä.

Logosta on tehty eri versiot eri käyttötilanteisiin. Pääversiossa, jota suositellaan ensijaisesti käytettäväksi, Valkeakoski teksti ja luku 100 on kirjoitettu sinisillä kirjaimilla. Tummalla taustalla käytettävässä negatiiviversiossa tekstit ovat valkoisella.  Myös mustavalkoiseen käyttöön on tehty omat versionsa.

Logoa käytettäessä sen ympärille tulee jättää riittävä turva-alue, eikä siihen saa lisätä ylimääräisiä elementtejä tai tunnuksia.