Facebook pixel

Muut yritysalueet ja toimitilat

Kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä olevilla yritysalueilla on vapaita tontteja niin teollisuus- kuin liikerakennuksillekin.

Pispantallin teollisuusalue sijaitsee liikenteellisesti erinomaisella paikalla tien numero 130-varressa, Tampereentien ja Toijalantien risteyksessä. Alueelle on sijoittunut lähinnä tuotannollisia yrityksiä, mm Saarioinen Oy:n elintarviketehdas ja keskuslähettämö, Wipak Oy ja Hypap Oy.

Holmin teollisuusalueelle kaupungin pääsisääntuloväylän varteen on sijoittunut muoviteollisuutta, mm Fenix Marin Oy sekä Muovityö Hiltunen Oy. Alueella sijaitsee myös Flinkenberg Oy:n teräspalvelukeskus. Holmin alueen erityispiirre on alueelle johtava pistoraide, jota voidaan hyödyntää kuljetuksissa.

Mahlianmaan uusi teollisuusalue sijaitsee kaupungin sisääntuloväylän ja Tampereentien risteyksessä, tonteille on tieltä erinomainen näkyvyys. Kaikkiaan Mahlianmaalla on noin 6 hehtaaria tonttimaata.

Vanhakylän alueella, Campusalueen välittömässä läheisyydessä, on tarjolla liiketontteja. Vieressä sijaitsevalle Lotilanvainion alueelle on mahdollista rakentaa liike- ja toimistotilaa.

Vuokrattavat ja myytävät toimitilat ja hallit

Kaupungissa on tarjolla erilaisia toimitiloja ostettavaksi tai vuokrattavaksi. Tiloja löytyy raskaalle teollisuudelle sopivista halleista erilaisiin toimisto- ja liiketiloihin. Vapaat toimitilat löydät Etelä-Pirkanmaan toimitila- ja tonttipalvelun sivuilta.

Kaupungin keskustaa lähinnä olevat yritysalueet näet oheiselta kartalta. Pirkanmaan Portin teollisuusalue on valtatie 3:n varressa, noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Viimeksi muokannut: Forsten Piritta