Miksi Valkeakoski

Yrityksen sijoittumiselle Valkeakoskelle on monta hyvää syytä

Erinomainen logistinen sijainti.
Valkeakosken sijainti on logistisesti erinomainen: tavara kulkee sujuvasti muualle Suomeen tai kaikkialta Suomesta. Yhteydet suuriin satamiin ovat nopeat ja toimivat. Kaupungin keskustan teollisuusalueelle johtaa maanteiden lisäksi myös pistoraide.

Hyvät liikenneyhteydet työmatkalaisille.
Valkeakoski sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, sopivalla etäisyydellä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Hyvät tieyhteydet mahdollistavat nopean siirtymisen niin omalla autolla kuin bussillakin. Valkeakoskelta on Tampereen suuntaan jopa 100 päivittäistä bussiyhteyttä.

Tontit ja toimitilat hyvillä paikoilla.
Yritys- ja teollisuustontti- sekä toimitilatarjonta Valkeakoskella on runsas ja monipuolinen. Tontteja löytyy niin kaupungin keskustan tuntumasta kuin 3-tien varrestakin. Monipuolisia toimitiloja on tarjolla hyvillä paikoilla erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Taitavaa työvoimaa ja lisäkoulutusta.
Valkeakoskelta löytyy niin teolliseen tuotantoon tottunutta kuin vastavalmistunutta, kansainvälisen koulutuksen saanutta työvoimaa.

Hämeen Ammattikorkeakoulun HAMKin Valkeakosken yksikössä koulutetaan opiskelijoita tekniikan ja liiketalouden aloilla sekä englannin- että suomenkielisissä koulutusohjelmissa. Valkeakosken ammattiopistossa VAAOssa on tarjolla laaja valikoima ammatillisen koulutuksen linjoja ja myös yrityksille räätälöityjä koulutuspalveluja.

Tarvittaessa koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille tuottaa Valkeakoski-opiston tilauskoulutus Tiedonjyvä.

Tehokkaat yrityspalvelut.
Kun suunnittelet alueelle sijoittumista Valkeakosken kaupungin yrityspalvelut on palveluksessasi: saat asian eteenpäin jo yhdellä puhelinsoitolla. Etsimme Sinulle parhaat mahdolliset vaihtoehdot, löydämme vastaukset kysymyksiisi ja ohjaamme Sinut oikeiden palvelujen luo.

Yritysverkoston voimaa.
Valkeakosken lukuisat, monipuoliset yritykset tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia verkottumiseen. Saat palveluja, asiakkaita ja erilaisia yhteistyötahoja samalta paikkakunnalta. Löydät Valkeakosken yritykset yrityshakemistosta.

Valkeakoskella on yrittämisen vetovoimaa!

Viimeksi muokannut: Forsten Piritta