Yrityksen perustaminen

Valkeakoski  >  Yrityspalvelut  >  Yrityksen perustaminen

Palvelut alkavalle yrittäjälle

Onko sinulla orastava hyvä liikeidea tai suunnitteletko jatkavasi jo olemassa olevan yrityksen liiketoimintaa? Harkitsetko yritysostoa?

Ota yhteyttä rohkeasti, vaikka olisit vasta ideoinnin alkutaipaleella. Saat yritysideastasi asiantuntija-arvion ja neuvoja koko perustamisprosessin läpiviemiseen. Uusyrityspalvelumme ovat maksuttomia. Ensimetri-yritysneuvojanamme toimii Jukka Huilla.

”Tarjoamme toimivia työkaluja yrittäjyyttä suunnittelevalle. Meiltä saa asiantuntevaa apua vaikkapa liiketoiminta- tai markkinointisuunnitelman tekemiseen sekä neuvoja starttirahahakemuksen täyttämiseen”, Jukka Huilla sanoo.

Rahoitusta toiminnan käynnistämiseen

Myös aloittava yritys voi saada rahoitusta investointeihin ja käyttöpääomaan. Yritystoiminnan käynnistyessä voi hakea tukea esimerkiksi toimitilojen rakentamiseen tai hankkimiseen sekä kone- ja laiteinvestointeihin. Asiantuntijamme auttavat eri rahoitusmuotojen vertailussa ja hakemusten valmistelussa: Jukka Huilla, starttirahahakemukset ja -lausunnot sekä Finnveran rahoitus ja Piritta Forstén, yritystukineuvonta.
yritystulkki_tornibanneri.jpg : 40 kB

toimitilatjatontit_logo_valkeakoski_400x78px.png : 5 kB

Viimeksi muokannut: Piritta Forsten, 29.4.2019 14:45