Tapahtumat ja koulutukset

Valkeakoski  >  Yrityspalvelut  >  Tapahtumat ja koulutukset

25.3. klo 10-11.30 kriisirahoitus-info webinaarina ja tallenteena

23.03.2020 kello 09:19


Koronaviruksen aiheuttamat taloudelliset ongelmat koskettavat suurta osaa alueemme yrityksistä. Business Tampere, Business Finland, Pirkanmaan ELY-keskus, Finnvera, Tampereen kauppakamari ja Pirkanmaan yrittäjät järjestävät yrityksille kriisirahoitusinfon, jossa käydään läpi poikkeustilanteessa ajankohtaisia yrityspalveluita, rahoitusinstrumentteja sekä ohjeistuksia. Painopiste on rahoitusinstrumenteissa.

Kriisirahoitus-info yrityksille -tapahtuma järjestetään Webinaarina 25.3.2020 klo 10-11.30.


Osallistujamäärä on rajallinen. Mikäli et mahdu mukaan webinaariin, huomaathan, että lähetys striimataan samanaikaisesti Business Tampereen YouTube-kanavalle, missä se on myös tallenteena katsottavissa tilaisuuden jälkeen. Liity jo ennakkoon YouTube-seuraajaksemme!


Lisätietoa taapahtuman sivuilta

Tulevat kriisirahoitusinfot

Järjestäjätahot seuraavat tilannetta aktiivisesti ja järjestävät seuraavat kriisirahoitusinfot ke 8.4., 22.4. ja 6.5. kello 10:00 alkaen. Tarpeen mukaan infoja voidaan toteuttaa myös tiiviimmällä aikataululla.

Myös tulevien tilaisuuksien kutsut ilmoittautumisohjeineen julkaistaan Tampereen seudun yritystapahtumakalenterissa osoitteessa tapahtumatyrityksille.fi

 

Näytä kaikki tiedotteet »