Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

2 psykiatrista sairaanhoitajaa

18.03.2020 kello 14:00

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 2.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaanKahta psykiatrista sairaanhoitajaa (vakanssinrot 20729 ja 20730)


Valkeakosken kaupunki tuottaa mielenterveys- ja päihdepalvelut Valkeakoskelle, Akaalle ja Urjalalle. Väestöpohja on n. 42 000. Mielenterveyskeskukset sijaitsevat Valkeakoskella ja Toijalassa. A-klinikka on Valkeakoskella. Valkeakoskella toimii myös psykiatrinen intensiiviyksikkö.

Uusien vakanssien toimipaikkana on Valkeakosken mielenterveyskeskuksen nuorisopsykiatrinen työryhmä.

Psykiatriset sairaanhoitajat toimivat osana Valkeakosken kaupungin mielenterveyspalveluiden nuorisopsykiatrista työryhmää, ja työskentelevät pääsääntöisesti Valkeakosken kouluilla ns. psyykkareina, 5. – 9.-luokkalaisten nuorten parissa. Psyykkareiden läheisenä työryhmänä toimii nuorisopsykiatrisen tiimin lisäksi kouluterveydenhuolto, kuraattorit ja opettajat. Psyykkareiden toimenkuvaan kuuluu matalan kynnyksen psykiatrinen vastaanottotyö, ennaltaehkäisevä työ, ryhmien vetäminen yms. keskittyen nuoruusiän pulmiin. Työhön kuuluu satunnaisesti iltatyötä, pääasiassa erilaisiin tilaisuuksiin osallistumista ja nuorisotiloissa käymistä.

Työaika on 38,25h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava   10.4.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 284290) tai postitse   os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski ( kuoreen merkintä ”Psyykkari”).  

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Mika Korhonen, puh. 040 335 7404

Valkeakoski 18.3.2020

Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskus / mielenterveyspalvelut

 

Näytä kaikki tiedotteet »