Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Kiinteistönhoitaja

14.02.2020 kello 14:00Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella
on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa
sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaan alkaen aikaisintaan 1.3.2020

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu kaupungin kiinteistöjen yllä- ja peruskunnossapitoon liittyvät kiinteistönhoitotyöt. Toimeen valittavalta edellytetään alan koulutusta ja riittävän monipuolista kokemusta kiinteistönhoidosta. Edellytämme B-ajokorttia.

Työ keskittyy pääasiassa rakennusten kiinteistönhoitoon. Ulkoalueiden hoito on pääsääntöisesti toteutettu kohteilla erillisenä palveluna. Pääasiallinen työskentely kohde on Etelä-Pirkanmaan uusi terveyskeskussairaala. Kohde valmistuu keväällä 2020 ja sisältää monipuolisesti erilaisia teknisiä järjestelmiä. Lisäksi kiinteistönhoitajalle nimetään muita Valkeakosken kaupungin kiinteistöjä huoltoon.

Arvostamme yhteistyökykyä ja erityisesti asiakaspalvelutaitoja. Käytössämme on Schneiderin taloautomaatio- sekä Haahtelan huoltokirja- ja kiinteistötietojärjestelmä. Järjestelmien tunteminen luetaan eduksi. Työhön sisältyy mahdollisesti tulevaisuudessa kiinteistöpäivystyksen tehtäviä.

Työaika on 38,75 h/vko ja palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valituksi tulleen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitilapäällikkö Jarmo Airaksinen jarmo.airaksinen@valkeakoski.fi tai puh. 040 335 7758

Hakemukset pyydetään toimittamaan opiskelu- ja työtodistusjäljennöksineen 28.02.2020 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 278545) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski. Kuoreen tulee merkitä ”kiinteistönhoitaja”.

Valkeakoski 14.2.2020

Tekninen Keskus
Valkeakosken kaupunki

 

Näytä kaikki tiedotteet »