Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Sosiaalityöntekijä (tiiminvetäjä)

08.01.2020 kello 11:18

Etsimme juuri sinua lastensuojelun ammattilainen ja pelinrakentaja

vakituiseen uuteen virkasuhteeseen 01.03.2020 alkaen

TIIMINVETÄJÄKSI (LASTENSUOJELUN ESIMIEHEKSI), (vakanssi nro 20715)

Sosiaali- ja perhepalvelumme muodostuvat sekä sosiaali- että vammaispalveluista. Henkilöstöä on yhteensä noin 50.

Sosiaalipalveluihin kuuluvat lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut, lastensuojelu, perhetyö ja työikäisten palvelut. Haussa oleva uusi virka sijoittuu lastensuojelun tiimiin, jossa on 6 sosiaalityöntekijää ja 2 sosiaaliohjaajaa, toinen sosiaaliohjaaja on jälkihuollossa.

Saat johdettavaksesi tiimin, joka on erittäin ammattitaitoinen, innovatiivinen ja halukas kehittämään omaa työtään. Systeemisen lastensuojelun mallimme on saanut paljon kiitosta. Työntekijöissä ei ole ollut vaihtuvuutta lähes kolmeen vuoteen ja ilmapiiri on lämminhenkinen ja avoin. Kaikki työntekijämme ovat myös päteviä.

Kuulut sosiaali- ja perhepalveluiden johtoryhmään ja esimiehesi on sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja.

Työtehtäväsi muodostuvat lastensuojelun asiakastyön ohjaamisesta ja koordinoinnista, eli arjen pyörittämisestä. Hyväksyt myös oman tiimisi henkilöstöhallinnon päätökset. Oleellinen osa tehtävää on systeemisen lastensuojelu tiimien puheenjohtajana toimiminen. Olet lastensuojelun asiantuntija, lastensuojelulain mukainen päätöksentekijä, toimit tiimisi lähiesimiehenä, tuet ja autat tiimiäsi vaikeissa asiakastilanteissa ja kannustat yhä parempiin suorituksiin.

Sijaishuollon kustannuksemme ovat korkeat, joten tärkeä osa tehtävää on kustannustietoisuus ja kustannustenhallinta niiltä osin kuin se on mahdollista. Sinulla voi olla omia asiakkaita, jos se on tarkoituksenmukaista.

Työtehtävät muotoutuvat myös ajan kanssa ja voit vaikuttaa niihin oman osaamisesi myötä.

Meillä on mahdollisuus etätyöpäiviin, saldovapaisiin, lakimiehen konsultaatiopalveluun. Työntekijöiden ammatilliseen täydennyskoulutukseen panostaminen on meille tärkeää.

Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa kyky yhteistyöhön, sanavalmius, jämäkkyys, oikeudenmukaisuus ja positiivisuus. Myös kyky saada yksilöt loistamaan huomioiden kunkin vahvuudet, on tärkeää. Olet siis pelinrakentaja ja rohkaiseva valmentaja. Vankka lastensuojelun kokemus ja lastensuojelulain tuntemus on välttämätöntä. Haittaa ei ole, jos pidät suklaasta, jota on usein tarjolla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 7§ mukainen kelpoisuus.

Katsomme eduksi myös muiden sosiaalipalveluiden laajan tuntemuksen.

Työaika on 38,25 h/ viikossa ja palkkaus määräytyy KVTESIN mukaan (tehtäväkohtainen palkka on 3.510,39).

alkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi myös rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset, joihin on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset, on toimitettava 22.1.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 270 604) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä lastensuojelun tiiminvetäjä).

Lisätietoja antaa sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Soile Merilä, puh. 040 335 7385.


Valkeakoski 8.1.2020

Sosiaali- ja terveyskeskus

 

Näytä kaikki tiedotteet »