Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Toimintaterapeutti

31.10.2019 kello 16:45

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 2.1.2020 alkaen

TOIMINTATERAPEUTTIA (vakanssi nro 20664)

Etsimme joukkoomme toimintaterapeuttia, joka haluaa olla osa mahtavaa monimammatillista työyhteisöämme. Toimintaterapeutti työskentelee Valkeakosken kaupungin terveysneuvonnan tulosyksikössä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Tarjoamme itsenäisen, vaihtelevan ja monipuolisen toimintaterapeutin tehtävän, jossa pääset työskentelemään osana kaupungin eri moniammatillisia tiimejä.

Iloisen toimintaterapeutin tehtäviin kuuluu lasten toimintakyvyn arviointia ja ohjausta sekä lyhyitä terapiajaksoja. Arvioinnit, ohjaukset sekä terapiat toteutetaan sekä vastaanotto- että koti/koulu/ päiväkotikäynteinä. Työn luonne edellyttää oman auton käyttöä.

Toivomme työntekijältä ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta sekä iloista asennetta työtä kohtaan. Toimintaterapeutin työ on asiantuntijatyötä, joka vaatii hyvää oman työn johtamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus lasten ja nuorten parissa toimimisesta katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Toimintaterapeuttina saat mahdollisuuden tuoda omaa osaamista esiin sekä kehittää omaa ammattitaitoa. Pääset osaksi innokasta työyhteisöä sekä saat päivittäin monipuolisia työtehtäviä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin tutkinto (AMK) tai opistoasteinen toimintaterapeutin tutkinto. Lasten kanssa työskentelevän toimintaterapeutin on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi asetun lain (50047/2002) mukainen rikosrekisteriote. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Työaika on yleistyöaika (38:75h/vko) ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset, joihin on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset, on toimitettava 22.11.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 258 430) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä Toimintaterapeutti).

Lisätietoja antaa terveysneuvonnan osastonhoitaja Niina Pirinen, puh. 040 335 7233


Valkeakoski 1.11.2019

Sosiaali- ja terveyskeskus

 

Näytä kaikki tiedotteet »