Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Hoitotyön johtaja

09.10.2019 kello 11:26

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen 2.12.2019 alkaen

HOITOTYÖN JOHTAJAA (vakanssi nro 20687)

Hoitotyön johtaja tulee olemaan keväällä 2020 valmistuvan 91 –paikkaisen terveyskeskussairaalan tulosyksikön johtaja. Sairaala tuottaa palveluja ensisijaisesti Valkeakoskelle, Akaalle ja Urjalalle. Hoitotyön johtaja pääsee ensitöikseen mukaan yhteiseen suunnitteluryhmään, jonka tavoitteena on luoda asiakaslähtöinen, monialainen ja muihin palveluihin integroitu kuntouttava sairaala.

Hoitotyön johtaja on sosiaali- ja terveyskeskuksen johtoryhmän, kampusjohtoryhmän ja terveyspalveluiden johtoryhmän jäsen. Hän toimii terveyspalveluiden osastonhoitajien esimiehenä. Lisäksi hänellä on konsultoiva rooli vanhuspalveluiden, suun terveydenhuollon, mielenterveys- ja päihdepalveluiden sekä kuntoutuspalveluiden hoitotyöhön, jota hän kehittää yhteistyössä yksiköiden johtajien kanssa vastaten näin osaltaan palveluiden laadusta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveystieteiden maisteri tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävässä tarvitaan vahvaa vuorovaikutusosaamista ja rohkeutta uudistaa palveluja. Kokemus vaativista johtamis-, esimies- ja kehittämistehtävistä sekä johtamiseen liittyvä täydennyskoulutus luetaan hakijalle eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTESin mukaan. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset, joihin on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset, on toimitettava 31.10.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 255667) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä Hoitotyönjohtaja).

Haastattelut pidetään viikolla 45.

Lisätietoja antaa sosiaali. ja terveysjohtaja Sanna Rautalammi, puh. 040 335 7203.


Valkeakoski 10.10.2019

Sosiaali- ja terveyskeskus

 

Näytä kaikki tiedotteet »