Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Seitsemän hoitajan toimea kotihoidossa

06.08.2019 kello 10:12

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2019 alkaen seitsemää hoitajaa 

Hoitajan tehtäviin kuuluu päivittäinen asiakkaan perustarpeista huolehtiminen ja hoivatyö kuntouttavan hoitotyön ja omahoitajuuden periaatteiden mukaisesti sekä asiakkaiden mielekkään arjen mahdollistaminen.Hakijoilta odotamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullista asennetta sekä aitoa kiinnostusta kokonaisvaltaisesti asiakkaiden tarpeisiin vastaamiseen. Työssä menestyminen edellyttää hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työ on kaksivuorotyötä ja ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005)

Työaika on 38,75h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES mukaisesti.
Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 26.8.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 245551) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä ”Hoitaja kotihoitoon”).

Lisätietoja antaa Mirja Mikkolainen, puh. 040 335 7295.

Valkeakoski 6.8.2019

Sosiaali- ja terveyskeskus


 

Näytä kaikki tiedotteet »