Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Sairaanhoitaja akuuttiosastolle

11.06.2019 kello 12:03

Valkeakosken kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana pe 12.7.2019 klo 15 mennessä

SAIRAANHOITAJAN TOIMI (20295)

Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto.

Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on terveyskeskussairaalan akuuttiosasto. Toimi täytetään 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.  Työ on 3-vuorotyötä.

Työ osastolla on monipuolista ja vaativaa akuuttipotilaan hoitoa.  Akuuttiosastolla hoidetaan potilaita kaikilta lääketieteen erikoisaloilta. Akuuttiosasto tarjoaa myös kotisairaalan palveluja. Työtä tehdään moniammatillisessa työryhmässä. Osastolla ei ole pitkäaikaispotilaita ja toimintaamme kehitetään jatkuvasti.
   
Tarjoamme hyvän ammatillisen tuen ja mielenkiintoiset työtehtävät kehittämismyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössä.  Sairaanhoitajalta toivomme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä valmiutta ottaa vastaan uusia haasteita.  Ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön (Kotisairaala).

Työaika on 38,75h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa ja edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Toimeen valittujen on ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset, johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset, on toimitettava 12.7.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 240117) tai postitse osoitteeseen Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski . Kuoreen merkintä: Akuuttiosaston sairaanhoitaja. 

Valkeakoski  11.6.2019

Sosiaali- ja terveyskeskus

 

Näytä kaikki tiedotteet »