Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Sosiaaliohjaajan sijaisuus perhetyöhön

04.02.2019 kello 16:40

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Haemme sijaisuuteen 31.7.2019 asti

SOSIAALIOHJAAJAA PERHETYÖHÖN

Vakituinen työntekijämme siirtyy hetkeksi organisaatiomme sisällä toisiin tehtäviin. Tarvitsemme nyt sinun työpanostasi avoimeen, iloiseen ja kehittämisestä innostuneeseen sosiaali- ja perhepalvelujen porukkaamme, perhetyön tiimiin. Sijaisuus voi mahdollisesti jatkua heinäkuun jälkeen. Täytämme paikan heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Perhetyö pitää sisällään sekä sosiaalihuoltolain että lastensuojelulain mukaisen perhetyön ja lapsiperheiden tilapäisen kotipalvelun. Sosiaaliohjaajan työ painottuu lastensuojelun tehostettuun perhetyöhön. Myös ryhmien ohjaus on oleellinen osa työtä. Sisältöön voit aina vaikuttaa oman erityisosaamisesi myötä.

Teet asiakastyötä sekä yksin että parityöskentelynä. Teet työtä myös yhteistyössä eri tahojen kanssa, joten toivomme sinulta mahdollista verkostotyön osaamista. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat oleelliset ja hyvällä huumorintajulla on aina käyttöä. Perhetyöllämme on omat idylliset tilat, jossa tehdään yhteistyötä esim. avoimen päiväkodin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 8§ mukainen laillistus. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat voidaan huomioida.

Katsomme eduksi positiivisen elämänasenteen. Työnohjaus on järjestetty.

Työaika on 38,75h/vko ja palkkaus määräytyy KVTESIN mukaan.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia. Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§: n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä on koeaika.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi , (työavain 215 009) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä; sosiaaliohjaajan sijaisuus perhetyöhön).

Lisätietoja antaa perhetyön tiiminvetäjä Minna Sievälä, puh. 040 335 7133.

Valkeakoski 4.2.2019

Sosiaali- ja terveyskeskus

 

Näytä kaikki tiedotteet »