Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Vammaispalveluiden palvelupäällikkö

30.01.2019 kello 15:01

Hei juuri sinä, pysähdy lukemaan tämä ilmoitus

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan

VAMMAISPALVELUIDEN PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ (vakanssi nro 20661)

Sosiaali- ja perhepalveluiden tulosalue muodostuu terveysneuvonnan, sosiaalipalveluiden, työllisyyspalveluiden ja vammaispalveluiden tulosyksiköistä. Kullakin tulosyksiköllä on oma johtajansa.

Vammaispalveluiden tulosyksikköön kuuluu vammaissosiaalityön ja kehitysvammahuollon lisäksi kehitysvammaisten asumispalvelut, asumisenohjaus ja päivätoiminta. Asumispalveluissa ja päivätoiminnassa on vastaavat ohjaajat. Kehitysvammaisten työtoiminta kuuluu työllisyyspalveluihin.

Vammaispalveluissa on henkilöstöä yhteensä 16 sekä palvelusihteeri. Palvelupäällikkönä vastaat koko tulosyksikön johtamisesta, toiminnasta ja kehittämisestä sosiaali- ja perhepalvelujen johtajan alaisuudessa. Suoria alaisia on 8. Kuulut sosiaali- ja perhepalveluiden johtoryhmään.

Syyhyävätkö sormesi haasteiden edessä, innostutko kehittämisestä ja asioiden eteenpäin viemisestä? Oletko jämäkkä, mutta kuitenkin sydämellinen ja oikeudenmukainen johtaja? Onko yhteistyön tekeminen eri toimijoiden kanssa sinulle luontevaa? Uskallatko sanoa ei? Ärsyynnytkö, jos ihmisten biopsykososiaalista kokonaisuutta ei ymmärretä. Oletko vammaispalveluiden asiantuntija?

Kiinnostuitko? Emme lupaa ruusutarhaa, mutta sinua odottaa ammattitaitoinen ja kehittämishaluinen henkilöstö ja huippumukava johtoryhmä. Tehtäviisi kuuluu mainittujen tehtävien lisäksi mm. asiakasohjausta ja erittäin haastavissa asiakastilanteissa mukana olemista, ”sisä- ja ulkopolitiikan hoitamista”, talousarvion valmistelua ja talouden toteuman seurantaa. Toimit asiantuntijana moneen eri suuntaan, esim. kilpailutusten ja vammaisneuvoston suhteen. Valmistelet yhteistyössä oikaisuvaatimuksia ja erilaisia vastineita. Vastaat tiedon kulusta. Kehittämistyötä on tarjolla niin paljon kuin ehdit tehdä. Erilaiset työryhmätyöskentelyt muodostavat myös osan työtehtävistä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto. Toivomme sosiaalityöntekijän kelpoisuutta.

Katsomme eduksi kokemuksen muistakin sosiaalipalveluista ja näytöt tuloksellisesta johtamisesta.

Työnohjaus on järjestetty ja oman esimiehen tuki löytyy. Haastattelut pidetään 28.2.2019.

Työaika on 36,75h / vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset, joihin on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset, on toimitettava 25.2.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 214 375) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä vpl palvelupäällikkö).

Lisätietoja antaa sosiaali- ja perhepalvelujen johtaja Soile Merilä, puh. 040 335 7385.


Valkeakoski 30.1.2019

Sosiaali- ja terveyskeskus 

 

Näytä kaikki tiedotteet »