Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Opettajien ja koulunkäynninohjaajien sijaisuudet

04.12.2018 kello 09:50

Haemme opettajia ja koulunkäynninohjaajia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin perusopetuksen kouluissa sekä lukiossa. Pidemmät sijaisuudet sekä määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat/tehtävät laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryssä ja työvoimahallinnon MOL-sivuilla.

Sijaisrekisteriin voi ilmoittautua Kuntarekryssä (työavain 202525) ja otamme hakijoihin yhteyttä haastattelua varten. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Todistukset voi vaihtoehtoisesti liittää sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona. Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Opettajien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Koulunkäynninohjaajien kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja yhteystietojensa sekä käytettävyytensä päivittämisestä sijaisrekisteriin.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääasiassa sähköistä tekstiviestipalvelua, jonka kautta työtarjoukset lähetetään.

 

Näytä kaikki tiedotteet »