Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Sairaanhoitaja akuuttiosastolle

10.10.2018 kello 15:27

Haemme terveyskeskussairaalan akuuttiosastolle

SAIRAANHOITAJAA

Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto.

Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on terveyskeskussairaalan akuuttiosasto. Toimi täytetään 2.1.2019 alkaen.  Työ on 3-vuorotyötä.

Työ osastolla on monipuolista ja vaativaa akuuttipotilaan hoitoa.  Akuuttiosastolla hoidetaan potilaita kaikilta lääketieteen erikoisaloilta. Akuuttiosasto tarjoaa myös kotisairaalan palveluja. Työtä tehdään moniammatillisessa työryhmässä. Osastolla ei ole pitkäaikaispotilaita ja toimintaamme kehitetään jatkuvasti.
   
Tarjoamme hyvän ammatillisen tuen ja mielenkiintoiset työtehtävät kehittämismyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössä.  Sairaanhoitajalta toivomme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä valmiutta ottaa vastaan uusia haasteita.  Ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön (Kotisairaala).

Työaika on 38,75h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa ja edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Toimeen valittujen on ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset, johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset, on toimitettava 2.11.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesi sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 200069) tai postitse osoitteeseen Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski. Kuoreen merkintä: Akuuttiosaston sairaanhoitaja.

Lisätietoja antaa terveyskeskussairaalan  osastonhoitaja Jaana Louhivuori, puh. 040 335 7449 (sähköposti: etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi)

Valkeakoski 10.10.2018

Sosiaali- ja terveyskeskus



 

 

Näytä kaikki tiedotteet »