Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Sosiaalityöntekijä

03.10.2018 kello 11:10

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 2.1.2019 alkaen sosiaalityöntekijää

Sosiaalityöntekijä työskentelee pääasiassa Valkeakosken mielenterveyspalveluiden nuorisopsykiatrisessa työryhmässä. Nuorisopsykiatriseen työryhmään kuuluu erikoislääkäri, psykologi, sairaanhoitaja ja sosiaalityöntekijä. Työ on moniammatillisessa työryhmässä asiantuntijana toimimista, itsenäisesti tehtävää tutkimuksellista ja keskustelevaa vastaanottotyötä sekä nuorten että vanhempien kanssa sosiaalityön tekemistä, asiakkaiden ohjausta sosiaaliturvan ja kuntoutuksen osalta sekä verkostoyhteistyötä.

Osaksi työnkuvaa kuuluu myös sosiaalityön tekeminen tehostetussa avohoidon yksikössä, noin 4h/vko. Tehostetussa avohoidon yksikössä sosiaalityöntekijä työskentelee osana moniammatillista työryhmää, jossa hänen työtehtäviinsä kuuluvat sosiaaliturvaan, palveluihin ja kuntoutukseen liittyvä ohjaus ja neuvonta sekä tarvittaessa yhteistyö potilaan verkostojen kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sosiaalityöntekijän pätevyys. Tehtävässä edellytetään uuden tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työaika on 38,25h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan
Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6kk koeaika.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 2.11.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 198950) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä ”MTK sosiaalityöntekijä”).

Lisätietoja antaa 2.11.2018 asti palvelupäällikkö Mika Korhonen puh. 040 335 7404.

Valkeakoski 2.10.2018

Valkeakosken mielenterveyspalvelut

 

Näytä kaikki tiedotteet »