Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Toimistovirkailija

03.07.2018 kello 09:14

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen 1.9.2018 alkaen

TOIMISTOVIRKAILIJAA (vakanssi nro 42006)

Koulutus- ja hyvinvointikeskuksen hallintoon.

Etsimme itsenäiseen työskentelyyn tottunutta, oma-aloitteista ja ihmisten kanssa hyvin toimeentulevaa henkilöä, jolla on halu kehittää osaamistaan sekä kyky omaksua uusia ohjelmia ja järjestelmiä muuttuvassa toimintaympäristössä.

Toimistovirkailijan tehtäviin kuuluu muun muassa varhaiskasvatusmaksuista ja aamu- ja iltapäivätoiminnan maksuista päättäminen sekä niiden laskutus, muu myyntilaskutus niin  varhaiskasvatus- kuin opetuspalveluiden osalta, laskujen käsittelyä, tapaturmiin liittyviä tehtäviä, opetuspalveluiden avustavia tehtäviä, koulukuljetussuunnitelman valmistelua, toteutuksen seurantaa ja ohjausta, siviilipalveluvelvollisten tietojen ylläpitoa ja niiden korvausten maksatusta.

Tehtävänkuva voi vielä hieman muuttua koulutus- ja hyvinvointikeskuksen hallinnon uudelleen järjestelyiden vuoksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään ammatillinen perustutkinto.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset kelpoisuuden osoittavine tutkintotodistusjäljennöksineen on toimitettava 5.8.2018 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 190373) tai postitse osoitteella: Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä toimistovirkailija, koulutus- ja hyvinvointikeskuksen hallinto).

Lisätietoja antaa hallintosihteeri Pasi Mäkinen (ajalla 3.7.–5.7. klo 9-15 ja 9.7.–27.7. klo 9-14.) ja talous- ja hallintosihteeri Merja Virta (ajalla 30.7–3.8. klo 9-15)

Valkeakoski 3.7.2018

Koulutus- ja hyvinvointikeskus

 

Näytä kaikki tiedotteet »