Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Sosiaaliohjaaja

15.05.2018 kello 07:32

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun loppuun

                      Sosiaaliohjaajaa perhetyöhön (vakanssi nro 20641)

Haemme työntekijää jolla on avoin asenne työntekoon sekä valmiutta työskennellä haastavissakin asiakas tilanteissa.

Perhetyö pitää sisällään sekä sosiaalihuoltolain mukaisen perhetyön, että lastensuojelun perhetyön. Lisäksi työntekijä osallistuu lapsiperheiden tilapäisen kotipalvelun toteuttamiseen. Asiakastyötä tehdään sekä yksin että parityöskentelynä. Työtä tehdään yhteistyössä eri tahojen kanssa, joten toivomme verkostotyön osaamista. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja.

Paikka täytetään heti sopivan ihmisen löydyttyä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/ 2015 8§ mukainen laillistus tai opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Työaika on 38,75 h/vko ja palkkaus määräytyy KVTESIN mukaan.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 182726) tai postitse  os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski ( kuoreen merkintä; määräaikainen sosiaaliohjaaja ).  

Lisätietoja antaa perhetyön tiiminvetäjä Minna Sievälä, puh. 040 335 7133.

Valkeakoski 15.05.2018

Sosiaali- ja terveyskeskus 

Näytä kaikki tiedotteet »