Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Erikoislääkärin virka

10.01.2018 kello 15:06

Valkeakosken kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana ke 31.1.2018 klo 15 mennessä


ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKA (vakanssi nro. 21029)


Valkeakosken terveyskeskuksessa on hyvää vauhtia tulevaisuuden sote-keskusta luova monipuolinen työyhteisö, jossa on mukavaa porukkaa! Kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluita ollaan keskittämässä kokonaisuudessaan samalle kampukselle. Käytävän toisessa päässä sijaitsee TAYS - Valkeakosken sairaala, jossa toimii 24/7 yhteispäivystys.


Valkeakosken terveyskeskussairaalassa on kaksi vuodeosastoa: akuutti-osasto ja geriatrinen yksikkö. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu kotisairaala ja muistipoliklinikka, tiimiä vetää geriatri ylilääkäri.  Akuuttiosastolle ollaan rakentamassa uusia tiloja. Lääkäreillämme on mahdollisuus työskennellä terveyskeskussairaalan eri yksiköissä, eikä heillä ole päivystysvelvollisuutta. 


Viran kelpoisuusehtona on erikoislääkärin oikeudet geriatrian erikoisalalla. Tehtäviin kuuluu osasto- ja poliklinikkatyötä. Tehtävään voidaan sisällyttää geriatriaan erikoistuvien lääkäreiden ohjausta.

Virka täytetään 1.3.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä 6 kk:n koeaika.  Palkkaus on paikallisen sopimuksen mukainen.

Hakemukset kelpoisuustodistuksineen on toimitettava ke 31.1.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 163700), tai postitse johtava lääkäri Liisa Länsipurolle osoitteella Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, PL 20, 37601 Valkeakoski.

Lisätietoja antavat terveyskeskussairaalan ylilääkäri Saila Haapasalmi, puh. 040 335 7471 tai johtava lääkäri Liisa Länsipuro 040 335 7250 (tai s-postitse etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi).

Kysy lisää ja tule töihin Mansikkapaikkaan!

Hyväntuulinen joukkomme terveyskeskussairaalassa ja terveysasemalla kaipaa erikoistumis-palveluiden ja perhevapaiden vuoksi myös jatkuvasti joukkoonsa lyhyt- ja pitkäaikaisia sijaisia, joten ota yhteyttä, vaikka erikoislääkärin paperit ei vielä olisikaan taskussa! Meillä on geriatrian ja yleislääketieteen koulutusoikeus.

Valkeakoski 10.1.2018
Sosiaali- ja terveyskeskus

 

Näytä kaikki tiedotteet »