Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Etsivä nuorisotyöntekijä

22.11.2017 kello 12:30

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella  on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa  sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Valkeakosken kaupungin koulutus- ja hyvinvointikeskus hakee nuorisopalveluihin etsivää nuorisotyöntekijää toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Tavoitteena on vastata tehokkaasti etsivän nuorisotyön tarpeeseen Valkeakoskella ja turvata kaikkien palveluiden ulkopuolelle jääneiden nuorten mahdollisuus saada tukea ja apua omaan tilanteeseensa. Etsivä nuorisotyöntekijä työskentelee kolmen hengen työtiimissä.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työnkuvaan kuuluu jalkautumista nuorten luontaisiin toimintaympäristöihin sekä katutyön organisointia yhteistyössä Yönusvan Tuki ry:n kanssa.

Odotamme hakijalta vahvaa motivaatiota auttaa ja kohdata nuoria, itsenäistä työotetta, ohjauksellista valmiutta, hyviä tiimi- ja verkostotyötaitoja, kehittämishenkisyyttä ja kokemusta erityisnuorisotyöstä tai työskentelystä vaikeasti työllistyvien nuorten kanssa.

Kelpoisuusehto: tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Työaika on 38,75 h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo on toimitettava tiistaina 19.12.2017 klo 24.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 158317) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä ”etsivä nuorisotyö”).

Haastattelut ajoittuvat ajalle 4.1.-11.1.2018.

Lisätietoja antavat nuorisoneuvojan sijainen Nita Käkönen puh. 040 335 6823

ja nuorisotoimenjohtaja Anne Kurikka, puh. 040 335 6820

Valkeakoskella 22.11.2017

Nuorisotoimi 

Näytä kaikki tiedotteet »