Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Hoitaja ja sairaanhoitaja kotihoitoon

10.08.2017 kello 10:45Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskuksen kotihoitoon haetaan 1.9.2017 klo 15 mennessä hoitajaa ja sairaanhoitajaa vakituisiin tehtäviin.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005).

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtäviin on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005).

Palkkaus KVTES:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hoitajan tehtäviin kuuluu päivittäinen asiakkaan perustarpeista huolehtiminen ja hoivatyö kuntouttavan hoitotyön ja omahoitajuuden periaatteiden mukaisesti sekä asiakkaiden mielekkään arjen mahdollistaminen.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden sairaanhoidollisen tarpeen arviointi, hoidon suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä hoitajien kanssa. Sairaanhoitaja vastaa vastuullaan olevien asiakkaiden laadukkaan ja toimintakykyä edistävän palvelun toteutumisesta.

Hakijoilta odotamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullista asennetta sekä aitoa kiinnostusta kokonaisvaltaisesti asiakkaiden tarpeisiin vastaamiseen. Työssä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työ on kaksivuorotyötä. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Lisätietoja organisaatiostamme löytyy Valkeakosken kaupungin internetsivustolta (www.valkeakoski.fi)

Hakemukset osoitetaan kotihoidon palvelupäällikölle 01.09.2017 klo 15.00 mennessä ensisijaisesi sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain hoitajan toimeen 148549 ja sairaanhoitajan toimeen 148549) ” hoitaja kotihoitoon” tai ”sairaanhoitaja kotihoitoon” tai postitse osoitteella: Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski.

Lisätietoja toimista antavat asumispalvelujen palvelupäällikkö Katri Nieminen p. 040 335 7604, s-posti: katri.nieminen@valkeakoski.fi ja vanhuspalvelujohtaja Tarja Laine 040 335 7277, s-posti: tarja.laine@valkeakoski.fi

Valkeakoski 10.8.2017 SOSIAALI- JA TERVEYSKESKUS 

Näytä kaikki tiedotteet »