Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Sosiaalityöntekijä Etelä-Pirkanmaan sosiaalisen kuntoutuksen hankkeeseen (ESR)

20.04.2017 kello 09:20

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

TULE TOTEUTTAMAAN UUDENLAISTA SOSIAALITYÖTÄ!

Etelä-Pirkanmaan sosiaalisen kuntoutuksen hankkeeseen (ESR) haetaan

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskuksen päätöksellä on myönnetty ESR-rahoitusta Etelä-Pirkanmaalla toteutettavaan hankkeeseen. Projektin tavoitteena on toteuttaa yhteisö-sosiaalityötä, osallisuutta lisäävää monimuotoista sosiaalista kuntoutusta sekä sosiaalityön ja terveydenhuollon välistä yhteistyötä. Lisäksi tehtävänä on sosiaalisen terveydenhuollon ja moni-kanavaisuuden kehittäminen. Hankkeessa on kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa ja kaksi sairaanhoitajaa. Heidän lisäksi palkataan neljäs sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on sosiaalisen kuntoutuksen asiakastyö, palveluiden suunnittelu ja yhteisösosiaalityön sekä osallistavien toimintojen kehittäminen. Työhön kuuluu asiakkaiden palvelutarvearvioiden tekeminen, kuntoutuspolkujen rakentaminen, kuntoutumista edistävien palveluiden koordinointi ja säännöllisten ryhmäpalvelujen järjestäminen. Sosiaalityöntekijä on asiakkaiden omatyöntekijä sekä monialaisen tiimin ja kehitysryhmien jäsen.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta aikuissosiaalityöstä. Asiakastyössä tulee olla aktiivinen, ohjauksellinen ja kantaaottava työote. Kehitystyö edellyttää luovaa ajattelua ja rohkeutta tarttua haasteisiin. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista työtapaa ja joustavuutta.

Sosiaalityöntekijän virkaan valitulta edellytetään sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön                       kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 3 §:n mukaista pätevyyttä.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan.

Työnantaja on Valkeakosken kaupunki ja tehtävä on määräaikainen päättyen 30.11.2018.   Työtehtävät ovat sovitusti Akaan ja Urjalan alueella tai Valkeakoskella.

Hakemukset tulee jättää sähköisesti 15.5.2017 klo 15.00 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi, työavain 136851.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Ilkka Peltomaa, puh. 040 335 7319, sähköposti: ilkka.peltomaa@valkeakoski.fi

Valkeakoskella 19.4.2017

                                                                                      

 

Näytä kaikki tiedotteet »