Työpaikat

Valkeakoski  >  Työpaikat

Yksi hoitaja ja kaksi sairaanhoitajaa vanhuspalveluissa

20.03.2017 kello 12:52Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

YKSI HOITAJA JA KAKSI SAIRAANHOITAJAA VANHUSPALVELUISSA
Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskuksen vanhuspalveluihin haetaan 7.4.2017 klo 15 mennessä yhtä hoitajaa (työavain 132617) ja kahta sairaanhoitajaa (työavain 132636) vakituisiin tehtäviin.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005).

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtäviin on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005). Palkkaus KVTES:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hoitajan tehtäviin kuuluu päivittäinen asiakkaan perustarpeista huolehtiminen ja hoivatyö kuntouttavan hoitotyön ja omahoitajuuden periaatteiden mukaisesti sekä asiakkaiden mielekkään arjen mahdollistaminen.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden sairaanhoidollisen tarpeen arviointi, hoidon suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä hoitajien kanssa. Sairaanhoitaja vastaa vastuullaan olevien asiakkaiden laadukkaan ja toimintakykyä edistävän palvelun toteutumisesta.

Hakijoilta odotamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullista asennetta sekä aitoa kiinnostusta kokonaisvaltaisesti asiakkaiden tarpeisiin vastaamiseen. Työssä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Kotihoidossa ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Lisätietoja organisaatiostamme löytyy Valkeakosken kaupungin internetsivustolta (www.valkeakoski.fi)

Hakemukset osoitetaan kotihoidon palvelupäällikölle 07.04.2017 klo 15.00 mennessä ensisijaisesi sähköisesti www.kuntarekry.fi, ” Yksi hoitaja ja kaksi sairaanhoitajaa vanhuspalveluissa” tai postitse osoitteella: Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski.

Lisätietoja toimista antavat asumispalvelujen palvelupäällikkö Katri Nieminen p. 040 335 7604, s-posti: katri.nieminen@valkeakoski.fi ja vs. kotihoidon palvelupäällikkö Jenni Lundan p. 040 335 7307, s-posti: jenni.lundan@valkeakoski.fi

Valkeakoski 20.03.2017 SOSIAALI- JA TERVEYSKESKUS 

Näytä kaikki tiedotteet »