Omahoito

Valkeakoski  >  Terveys  >  Omahoito

Valkeakosken kaupunki tarjoaa kuntalaisille eOmahoitopalvelun yhdessä Duodecimin kanssa.

Omahoito on omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimista. Siihen liittyvät terveellinen ruokavalio, riittävä liikunta, tupakoimattomuus ja mielen hyvinvointi. Omahoito on myös sairauksien ennaltaehkäisyä ja hoitoa. Näiltä Omahoidon sivuilta löydät tietoa, joka auttaa sinua arvioimaan terveyttäsi ja sairausriskejäsi sekä pitämään huolta terveydestäsi. Saat myös tukea elämäntapojesi muutoksissa.

Duodecimin  eOmahoitokirjasto  tarjoaa myös hyödyllistä sairaus- ja riskitekijäkohtaista tietoa kotona tapahtuvan hoidon avuksi. Palvelusta löytyvät sairautesi tai riskitekijäsi hoidon tärkeimmät sisällöt koottuina tiiviiksi kokonaisuuksiksi. Voit lukea yksityiskohtaisempaa tietoa sekä saada käytännön neuvoja mm. astman, diabeteksen, eteisvärinän, nivelrikon, reuman, sepelvaltimotaudin, sydämen vajaatoiminnan ja verenpaineen omahoitoosi. 


Testaa itsesi

Sähköinen terveystarkastus ja -valmennus -sivulla voit arvioida omia elintapojasi liittyen ravitsemukseen, liikuntaan, päihteidenkäyttöön ja laskea sairastumisriskiäsi.

Sähköinen terveystarkastus ja -valmennus

Viimeksi muokannut: Tuija Ruuttunen, 8.10.2018 14:46