Tekniset palvelut

Valkeakoski  >  Tekniset palvelut  >  Tekniset palvelut

Kiertokapula tiedottaa: Jäteastioiden tyhjennyspäiviin on tulossa muutoksia

12.11.2019 kello 13:20

Kiertokapulan jäteastioiden tyhjennyspäiviin tulee muutoksia 25.11.2019 alkaen. Muutos kohdistuu Valkeakoskella noin 2000 kiinteistöön.

Postin lakko hankaloittaa reittimuutoksista tiedottamista, mutta Kiertokapula lähettää kaikille niille asiakkaille sähköpostia tai tekstiviestin, joiden yhteystiedot ovat rekisterissä. Asiasta tiedotetaan myös Kiertokapulan nettisivuilla ja asiakasnetissä.

Miksi tyhjennyspäivät muuttuvat?

Uusilla reittijärjestelyillä tehostetaan ajojen taloudellisuutta sekä vähennetään ympäristövaikutuksia. Jatkossa kaikki biojäte tullaan keräämään kaksilokeroautolla samanaikaisesti seka- ja kuivajätteen kanssa. Hyötyjakeiden (kuten metalli, lasi ja kartonki) keräyksiin tulee vain pieniä muutoksia.
Suurimmat muutokset koskevat siis seka/kuivajäteastioiden tyhjennystä. Nämä uudelleenjärjestelyt tehdään kuljetusyhtiön toivomuksesta ja toimesta.
Osalla kiinteistöistä muuttuu vain tyhjennyspäivä, mutta osalla muuttuu myös viikko.

Asiakkaamme voivat tarkastaa uudet tyhjennyspäivät 22.11 alkaen asiakasnetistämme. Asiakasnetti löytyy osoitteesta https://asiakasnetti.kiertokapula.fi/
Kirjautumiseen tarvittava asiakasnumero löytyy laskusta. Ensimmäistä kertaa kirjautuessa salasanana käytetään laskutuskatuosoitetta, esim. ”KOTIKATU 3”. (Huom! Katuosoite tulee kirjoittaa isoin kirjaimin.)

Valitettavasti Kiertokapulalla ei ole jokaisen kiinteistönomistajan sähköpostia tai puhelinnumeroa, joten postilakon aikana emme välttämättä tavoita jokaista asiakasta. Osa numeroista saattaa olla vanhentuneita tai sitä ei ole ilmoitettu meille.

Asiakkaat voivat myös itse olla yhteydessä Kiertokapulan asiakaspalveluun:
puhelimitse 075 753 0010 tai sähköpostitse asiakaspalvelu at.gif : 1 kB kiertokapula.fi.

 

Näytä kaikki tiedotteet »