Tapahtumakalenteri

Valkeakoski  >  Tapahtumakalenteri

Kinotarttilan elokuvailta - Suomen Hauskin Mies, Tarttilan vanha työväentalo

Valkeakoski
14.9.2019 18:00

Tarttilan vanha työväentalo esittää syksyn 2019 päätapahtumana ilmaisen elokuvaillan. Luvassa on Suomen hauskin mies -leffa, jolla on syvä kosketuspinta suomalaiseen historiaan, mutta eloisa huumori juonessa mukana. Tervetuloa katsomaan lauantaina 14.9. kello 18!

Seuraavalle satavuotiskaudelle lähdetään toiveikkaasti. Tarttilan vanha työväentalo on palvellut kyläyhteisön kulttuurin nälkää jo lähes sata vuotta (rv. 1920). Aatteen ja taiteenkin paloa on julistettu. Vanhalla työväentalolla ohjelmisto on ollut jykevästi kokeellista uusien omistajien toimesta. Pauli Ahopelto on tuottanut talolle tapahtumia vuodesta 2013. Lähtökohta on ollut enemmän rempseänpuoleinen taiteellinen taso kuin kaupalliset tavoitteet.

"Raikkaasti puhuttelevia uusia teemoja tarvitaan, koska maaseudun yleisötapahtumissa kohtaamiset ovat erityisiä ja hyvin aitoja. Persoonallisia ja räätälöityjä ohjelmistoja löytyy esitettäväksi, kunhan peilataan aikaamme juurevasti. Paikka on intiimi, ainutlaatuinen ja kaunis tapahtumanäyttämö." Ahopelto kiteyttää

Syyskuun pimenevät illat, salin käsinveistetyt hirsiseinät ja Bulder-kaminan lämpö kutsuvat luokseen! Saamme paikalle leffaa esittelemään itse ohjaaja Heikki Kujanpään. Esiintyviä yllätysvieraitakin on usein paikalta bongattu. Kyseessä on ilmaisnäytös esittelyineen. Puffetti. K-12.

Lue lisää tapahtuman Facebook-sivuilta.

tArtTila - Vanha Työväentalo - KinoTarttila
Tarttilanraitti 159, 37770 Tarttila« Takaisin

Näytä viikon tapahtumat »

Näytä kuukauden tapahtumat »