Tapahtumakalenteri

Valkeakoski  >  Tapahtumakalenteri

STOPkiusaamiselle! -tapahtuma, Valkeakoski-opisto

Valkeakoski
10.9.2019 17:00 - 19:00

Tervetuloa kaikki nuoret ja aikuiset mukaan keskustelemaan ja kuulemaan osallisuuden ja turvallisuuden edistämisestä, kiusaamisesta ja kuinka voimme pysäyttää sen yhdessä. Tapahtuma järjestetään Valkeakoski-opistolla tiistaina 10.9. kello 17-19.

Tapahtuman juontaa Marko Itkonen ja ohjelmassa paneelikeskustelu, musiikkia ja pientä purtavaa. Vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista.

STOPkiusaamiselle!

  • Kaikki kiusaaminen on ikävää ja epäkunnioittavaa käytöstä. Sanat, eleet, lyöminen ja nettihaukkuminen ovat kiusaamisen muotoja.
  • Kukaan ei halua tulla kiusatuksi, pahoinpidellyksi, pilkatuksi, nolatuksi, nöyryytetyksi, onnettomaksi, yksinäiseksi, ulkopuoliseksi, syrjityksi jne. Kiusaamisen kokemukset ja tuntemukset ovat henkisesti hyvin haavoittuvia.
  • Kiusaajan on syytä miettiä: Miksi kiusaa? Miltä tuntuu, jos joutuisi itse kiusatuksi? Onko kiusaaminen vain toisten hyväksynnän hakemista?
  • Kiusaamista ei ansaitse kukaan. Kerro kiusaamisesta sinua tai muita kohtaan jollekin turvalliseksi kokemallesi aikuiselle. Näin puolustat itseäsi ja kaveriasi. Näin myös kiusaamiseen voidaan puuttua.


Lisätietoja: Anne Vuorenpää (KVTL), Markku Vellas (KVPS) tai Valkeakoski-opisto. Tapahtuman Facebook-sivu.

Järjestäjät: Valkeakosken kaupunki, Valkeakoski-opisto, Kehitysvammaisten Tukiliitto, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö Jotta kukaan ei jäisi yksin


Valkeakoski-opisto
Kauppilankatu 2« Takaisin

Näytä viikon tapahtumat »

Näytä kuukauden tapahtumat »