Tapahtumakalenteri

Valkeakoski  >  Tapahtumakalenteri

Lähiruokasafari- ja Osta tilalta -päivä, Ilolan Maatilamatkailu

Valkeakoski
15.9.2018 10:00 - 16:00

Tervetuloa Makumatkalle Maalle -tapahtumaan Lähiruokasafari- ja Osta tilalta -päivänä Ilolan Maatilamatkailuun!

Myynnissä lähituotteita, mm. oman maatilan Angus-naudanlihaa, härkäpapua, lähihunajaa, viiriäisen- ja kananmunia, savumuikkuja, luomuviljatuotteita, jauhoja ja hiutaleita.

Ohjelma:

  • Talutusratsastusta klo 12-14 (2 €/kierros): klo 12-13 ponilla ja klo 13-14 hevosella ulkokentällä tai sateen sattuessa maneesissa.
  • Omalla keppihevosella voi tulla ratsastamaan maneesiin klo 14.30-15.30 välisenä aikana esteradalle. Jokunen keppihevonen myös myynnissä Wanhan aseman lähipuodissa.
  • Traktori-kärryajelua piha-alueella klo 11-12 (1 €/hlö/kierros, säävaraus). Pihassa on lisäksi vanha traktori, johon voi mennä istumaan ja ottamaan kesäkuvan osallistuen samalla ostatilalta kuvakisaan ostatilalta.fi/kuvakilpailu
  • Lisäksi pihakirppis, makkaranmyyntipiste ja nähtävillä maatilan kotieläimiä.

Keittolounas noutopöydästä 5/10 €, sis. salaattipöydän, keiton oman tilan Angus-naudanlihasta, kotikalja/vesi, leivät ja voi/levite. Jälkiruokakiisseli/kahvi. Pehmistä, jäätelöä, limua, suolaista ja makeaa vitriinistä. Lähipuodissa myös mukaan ostettavaksi leipää ja pullaa.

Lue lisää Ilolan tapahtumasta Facebookissa.

Lähiruokasafari järjestetään nyt kahdeksatta kertaa, tutustuttaen kuluttajia lähiruokaan, tuottajiin, toimijoihin ja tiloihin Pirkanmaalla. Viime vuonna kohteissa vieraili n. 7000 asiakasta. Tapahtumaa järjestää Pirkanmaan Matkailu ry.

Ilolan Maatilamatkailu
Vedentaantie 30
37850 Metsäkansa


« Takaisin

Näytä viikon tapahtumat »

Näytä kuukauden tapahtumat »