Tapahtumakalenteri

Valkeakoski  >  Tapahtumakalenteri

Rakkaudella merkitty, Apianniemen kesäteatteri

Valkeakoski
13.6.2018 19:00

Rakkaudella merkitty. Musikaali Jari Sillanpään elämästä

Ennakko

Rakkaudella merkitty kertoo Ruotsissa syntyneen suomalaispojan matkasta aina lapsuudesta viihdemaailman kruunatuksi kuninkaaksi saakka. Inhimillisellä huumorilla ja vastustamattomalla koskettavuudella käsitelty elämänkerrallinen näytelmä vie katsojan ensimmäistä kertaa musiikin, laulun ja tanssin siivittämänä tämän taiteilijan rohkeaan ja avoimeen tarinaan. 

"Jarin heittäytyminen tulkitsijaksi on ollut vertaansa vailla. Yhteiskunnan muutokset vuosikymmenien aikana eivät ole saaneet Jarin herkkyyttä kovettumaan. Hän on oma itsensä. Jari on musikaalinsa ansainnut ja saa nyt huipputiimin sitä toteuttamaan", kertoo käsikirjoittaja-ohjaaja Heikki Paavilainen.

Jari Sillanpään rooleissa loistavat Tampereen Teatterista tuttu, karismaattinen näyttelijä Martti Manninen sekä Tampereen Työväen Teatterin lukuisissa musikaaleissa hurmannut upeaääninen Jari Ahola. Lavalla nähdään myös laulaja Olli Herman ja näyttelijä Harri Penttilä. Jari Sillanpään elämän tärkeitä naisrooleja esittävät useissa TV-sarjoissa ja teattereiden lavoilla ihastuttaneet näyttelijät Ushma Karnani, Heidi Kirves ja Petra Ahola. Koreografian näytelmään suunnittelee Jani Rasimus, joka nähdään myös tanssijana. Huippumuusikoista koostuvan live-bändin kapellimestarina toimii
Ali Ahmaniemi.

Liput: 27-36 euroa

Yksittäiset liput ennakkoon: 
www.ticketmaster.fi,
puh. 060 010 800 (1,98 €/min+pvm), ma-la klo 8-21, su ja pyhäisin klo 10-18

Ryhmämyynti ja tiedustelut:
ma-pe klo 12.00 -16.00, puh. 040 0810 710, ryhmat at.gif : 1 kB suomenkesateatteri.fi

Apianniemen kesäteatteri
Pässinmäenkatu 30, 37600 Valkeakoski

Tapahtuman WWW-osoite

www.suomenkesateatteri.fi

« Takaisin

Näytä viikon tapahtumat »

Näytä kuukauden tapahtumat »