Tapahtumakalenteri

Valkeakoski  >  Tapahtumakalenteri

Panssariprikaatin valatilaisuus, Apian urheilukenttä

Valkeakoski
18.8.2017 12:30

Valkeakoskella järjestetään Panssariprikaatin 2/17 saapumiserän sotilasvala ja –vakuutus perjantaina 18.8.2017. Kaupungintalon edessä olevalla pysäköintipaikalla on sotilasvakuutus klo 12.30 ja sotilasvala klo 13.00 Apian urheilukentällä.

Paraatikatselmuksen suorittaa Panssariprikaatin komentaja eversti Kari Nisula. Ohimarssin vastaanottaa Panssariprikaatin komentaja ja kaupunginjohtaja Jukka Varonen. Soittotoiminnasta vastaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunta. Valan ja vakuutuksen antavia alokkaita on yli kaksi sataa. Ohimarssin vastaanotto on Apiankadulla Liikuntahallin kohdalla. Marssi lähtee liikkeelle Urheilijankadulta ja päättyy Apian urheilukentällä.

Yleisölle on nähtävänä Puolustusvoimien monenlaista asekalustoa, mm. panssarivaunu. Sotilaskotisisaret myyvät tapahtumassa sotilaskotiautosta kahvia ja munkkeja. Tapahtuman pääpaikkana toimii Liikuntahallin pysäköintialue.

Tapahtumasta aiheutuu poikkeavia liikennejärjestelyjä. Usean kerrostalon asukkaat voivat seurata marssia omilta parvekkeiltaan.

Yleisölle on varattu pysäköintimahdollisuus toiselta puolen Apian virtaa: Kerhomajan kenttä, Jäähallin pysäköintialue, Valkeakosken seurakuntatalon ja kirkon välinen pysäköintialue.
« Takaisin

Näytä viikon tapahtumat »

Näytä kuukauden tapahtumat »