Uutiset

Kamalat äidit -vertaistukea murrosikäisten äideille

03.10.2019 kello 08:14

Kamalat äidit ® on murrosikäisten lasten ja nuorten äideille tarkoitettua toimintaa, joka tällä kertaa kohdentuu 5-7 luokkalaisten äideille. Vertaisryhmässä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, arjen tilanteita, rajojen asettamista sekä niitä aiheita, jotka kulloinkin äitejä askarruttavat. Vertaisryhmässä äideillä on mahdollisuus kuulla toisia äitejä ja kertoa omista kokemuksistaan, saada tukea ja käytännön ideoita arkeen.

Valkeakoskella Kamalat äidit -ryhmän ensimmäinen tapaaminen on
Woimalassa (Sorrilan vanha päiväkoti, Kangaskatu 1)
maanantaina 21.10.2019 klo 17.30–19.

Muut kokoontumiskerrat ovat: 28.10, 4.11, 11.11, 18.11, 25.11 ja 2.12.

Osallistuminen ryhmään on maksutonta ja toivomme, että pystyt sitoutumaan ryhmään.Ryhmään mahtuu mukaan kymmenen äitiä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen ryhmään sähköpostitse 13.10.2019 mennessä:

Suvi Sillanpää, suvi.sillanpaa@valkeakoski.fi

Valkeakosken Kamalat äidit -ryhmä järjestetään yhteistyössä Sääksmäen seurakunnan kanssa.

Ihana, kamala äiti

Murrosiän kynnyksellä tunteet myllertävät sekä nuorella että vanhemmalla. Välillä elämä murrosikäisen kanssa muistuttaa vuoristoradassa olemista. Joskus äiti on omasta mielestään kamala, joskus taas murkun mielestä aivan kamala. Muiden samassa elämäntilanteessa olevien vanhempien tapaaminen ja asioiden ja kokemusten jakaminen on hyväksi havaittu keino saada voimia ja jaksamista arkeen.

Murrosiän alkaminen on yksilöllinen tilanne, joillakin lapsilla on jo 9-vuotiaana esimurrosiän juttuja, jotkut vanhemmat huolestuvat, kun vielä 14-15-vuotiaalla ei ole mitään murrosiän merkkejä. Jos haluat jakaa kasvavan lapsesi vanhempana ajatuksia muiden vanhempien kanssa, olet lämpimästi tervetullut mukaan.

 

Näytä kaikki tiedotteet »