Talous- ja velkaneuvonta

Valkeakoski  >  Perhe- ja sosiaalipalvelut  >  Talous- ja velkaneuvonta

Talous- ja velkaneuvonta oikeusaputoimistoihin 2019

Vuoden 2019 alussa talous- ja velkaneuvonta siirtyy oikeusaputoimistojen järjestettäväksi. Siirrosta johtuen vuoden 2019 aikoja voidaan antaa vasta 15.1.2019 jälkeen.

Joulukuussa puhelinaika on maanantaista perjantaihin kello 9.00 – 10.00.

Kaikkien talous- ja velkaneuvojien yhteystiedot muuttuvat vuodenvaihteessa. Pirkanmaan oikeusaputoimiston sähköpostiosoite on 1.1.2019 alkaen pirkanmaa.velkaneuvonta(at)oikeus.fi.

Voit vapaasti valita, mihin oikeusaputoimistoon otat jatkossa yhteyttä. Muiden oikeusaputoimistojen yhteystiedot löydät oikeus.fi -verkkosivulta jossa ilmoitetaan myöhemmin myös talous- ja velkaneuvonnan puhelinnumerot.

Jos asiasi käsittely talous- ja velkaneuvonnassa on päättynyt ennen vuotta 2019, asiakastietosi eivät siirry oikeusaputoimistoon. Muista säilyttää erityisesti velkojen järjestelyä koskevat asiakirjasi.

Talous- ja velkaneuvonnan palvelut pysyvät muutoin ennallaan ja maksuttomina.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Talous- ja velkaneuvonta on lakisääteinen asiakkaalle maksuton palvelu. Valkeakosken kaupunki järjestää talous- ja velkaneuvontapalvelut oman alueensa lisäksi myös Akaan, Pälkäneen ja Urjalan asukkaille.

Talous- ja velkaneuvontaan kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman pian silloin, kun laskujaan ja velkojaan ei pysty niiden erääntyessä hoitamaan. Tilanteen pitkittyminen voi aiheuttaa suuria korko- ja perintäkuluja. Talous- ja velkaneuvonnassa kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa, millä tavalla velat saadaan järjesteltyä ja taloudellinen tilanne tasapainotettua. Asiakas itse vastaa asioiden hoitamisesta ja tekee päätökset vaihtoehtojen valinnasta.

Talous- ja velkaneuvoja auttaa esimerkiksi

·         rahankäytön suunnittelussa

·         Takuusäätiön takaushakemuksen laatimisessa

·         tuomioistuimelle tehtävän velkajärjestelyhakemuksen laatimisessa

Talous- ja velkaneuvontaan voi varata henkilökohtaisen ajan ja asiakkaita palvellaan myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Puhelinaika on tiistai-torstai klo 9.00 - 10.00 puh. 040 335 7209 ja sähköposti talous.velkaneuvonta@valkeakoski.fi.

Talous- ja  velkaneuvonta sijaitsee Valkeakoskella, käyntiosoite (vain ajanvarauksella) Särpimäenkatu 27 (terveyskeskus) 2B kerros, odotusaula F.

Postiosoite: Valkeakosken kaupunki, talous- ja velkaneuvonta, PL 20, 37601 Valkeakoski


Talous- ja velkaneuvonta on asiakkaalle maksutonta.Viimeksi muokannut: Tarja Kiretti, 19.9.2018 15:47