Ilmoittautumis- ja maksukäytännöt | Valkeakoski-opisto
          

Hyvä tietää

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssimaksu laskutetaan 2 erässä, kun kurssin hinta on 120 € tai enemmän, poikkeuksena tästä musiikin yksilö- ja pienryhmäopetus sekä taiteen perusopetus, jotka laskutetaan yhdessä erässä. Kurssimaksu laskutetaan kotiosoitteeseen.

Ilmoittautuminen on peruttava opiston palvelupisteeseen, ei opettajalle, vähintään 7 vrk ennen kurssin alkua soittamalla p. 03 5691 7100 tai ilmoittautumisnumerolla netissä. Muussa tapauksessa veloitamme lukukauden kurssimaksun.

Kurssimaksua ei makseta takaisin esimerkiksi sen vuoksi, että opiskelija keskeyttää opintonsa, sairastuu tai että opintoryhmä joudutaan lopettamaan opiskelijoiden vähyyteen.

Mikäli työnantaja tai jokin muu taho maksaa kurssimaksusi, pitää laskun maksaja ja yhteystiedot ilmoittaa jo ilmoittautumisvaiheessa sille varattuun kohtaan ilmoittautumislomakkeella.

Työttömän/kansaeläkeläisen etu: Opiston toiminta-alueen työtön ja kansaneläkkeellä (ei koske työeläkkeitä) oleva henkilö voi opiskella lukuvuonna ilmaiseksi yhdellä kurssilla. Etu ei koske taiteen perusopetusta, avointa yliopisto-opetusta ja tilauskoulutusta. Jotta emme lähetä ilmaisesta kurssista laskua, edun saajan on käytävä esittämässä palvelupisteissä todistus työttömyydestä tai kansaneläkkeestä 29.9.2018/31.1.2019 mennessä. Muista kursseista peritään normaali kurssimaksu.

Kulttuuri- ja liikuntasetelit

on työnantajan myöntämä henkilökohtainen etu työntekijälle, joten setelillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten maksuja. Hyväksymme seuraavat maksu ja laskutavat:
Smartum-, Tyky- ja Virikesetelit, Sporttipassi, Eazybreak, Tyky-OnLine sekä Smartum mobiilimaksukoodi.
Seteleillä ja vast. maksaminen on tehtävä 30.9.2018 / 31.1.2019 mennessä. Maksun voi suorittaa opiston palvelupisteissä.

Todistus annetaan pyynnöstä opiskelijoille, jotka ovat osallistuneet riittävän säännöllisesti (läsnä 2/3 oppitunneista) opintoryhmän työskentelyyn.

Opiskelijat on vakuutettu opiston puolesta opetustilanteissa mahdollisesti tapahtuvien tapaturmien varalta.

Kurssitarvikkeet, oppikirjan ja muun opiskelussa tarvittavan materiaalin opiskelijat kustantavat itse, jos kurssin kohdalla ei ole toisin mainittu.

Voit antaa myös kurssin lahjaksi.
Lahjakortteja voi ostaa palvelupisteistä.